Наши партнеры

MenuOptakt: Chelsea FC – Liverpool FC

De forsvarende engelske mestre, tager i aften imod de tidligere Champions League-mestre Liverpool, på Stamford Bridge. Vi kan forvente os et brag af en kamp.

Vi kan se frem til et rigtig spændende møde, mellem to af Englands bedste fodboldklubber.

Chelsea ligger på nuværende tidspunkt nummer to i den engelske Premier League. Tre point efter førerholdet Manchester United.

Chelsea havde i weekenden muligheden for at reducere Uniteds forspring til blot et enkelt point, dette mislykkedes dog, da The Blues kun formåede at spille uafgjort 0-0 mod Newcastle.

Ikke blot blev en stor chance spildt, spillet var heller ikke ligefrem lovende. Vi kan kun håbe, ikke mindst for Chelsea, men for hele kampens skyld, at Chelsea finder det flotte fodbold frem, som vi ved de kan spille.

Liverpool ligger lige en placering under Chelsea i Premier League, tredje pladsen. Her ligger de uden muligheder for at blande sig i mesterskabskampen, og sikker på Champions League fodbold næste sæson. De ligger i kamp med Arsenal om tredjepladsen, og har i øjeblikket et firepoints forspring med tre kampe tilbage.

Liverpool havde en god generalprøve, inden aftenens opgør mod Chelsea. De slog hjemme Wigan 2-0, i en kamp de kontrollerede.

I kvartfinalen slog Chelsea, med en samlet 3-2 sejr, Valencia ud af turneringen. Det var to tætte kampe, hvor Chelsea dog i sidste ende, viste sig som det bedste mandskab. Altså et fortjent avancement.

Modsat Chelsea, spillede Liverpool sig noget mere overlegent videre fra kvartfinalen. Det blev nemlig til en samlet 4-0 sejr over hollandske PSV Eindhoven. Ikke så meget slinger i valsen fra Liverpool, som simpelthen bare var et bedre hold.

Chelsea må til aftenens kamp se bort fra flere profiler. Michael Ballack og Arjen Robben er begge ude med skader, mens Michael Essien ikke kan deltage grundet karantæne.

Alle vigtige spillere at måtte undvære, men mon ikke Mourinho har en afløserne klar.

Liverpool derimod har ikke så store skadesproblemer. De må undvære Steve Finnan, som for tiden døjer med en skade i nakken. Men udover ham, skulle ingen markante spillere være ude.

Vi kan hermed se frem til en forhåbentlig spændende, og underholdene semifinale på Stamford Bridge.

Forventede startopstillinger:

Chelsea FC: Petr Cech; Paolo Ferreira, Ricardo Carvalho, John Terry, Ashley Cole; Claude Makelele, Frank Lampard, John Obi Mikel, Joe Cole; Didier Drogba, Andriy Shevchenko.

Hold øje med: Frank Lampard. Midtbanegeneralen for Chelsea, er i øjeblikket i god form. Han er en målfarlig midtbanespiller, med et brag af et langskud.

Han har et godt øje for sine medspillere, og er også blandt holdets dødboldspecialister, med præcise indlæg, og et godt frispark.

Han er kendt for, at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og kan gå ind og afgøre kampe. Så selvom Liverpool kender ham fra Premier League, gør det ham ikke mindre farlig.

Liverpool FC: Jose Reina; Sami Hyypia, Jamie Carragher, Daniel Agger, John Arne Riise; Steven Gerrard, Xabi Alonso, Mohamed Sissoko, Javier Mascherano; Peter Crouch, Dirk Kuyt.

Hold øje med: Steven Gerrard. Ligeledes som Lampard, må Gerrard regnes for generalen hos Liverpool.

Han har et godt langskud, og formår at udnytte det. Han skal ikke have meget plads, før han trykker af. Han har god forståelse for spillet, formår at løbe i hullerne og ligeledes se sine medspillere i hullerne.

En mand, som fighter for sit hold, og virkelig går til den i hver eneste kamp.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror det bliver en meget tæt kamp mellem de to hold. Favoritten i kampen vil dog være Chelsea, der med Stamford Bridge i baggrunden, kan levere fantastisk fodbold.

Når dette er sagt, skal man ikke tro det bliver en overlegen sejr. Liverpool kan bestemt også spille flot fodbold, og de vil fighte det bedste de har lært.

Det er to hold med en god defensiv, og vi tror dermed det bliver en målfattig kamp, som ender med 1-0 i Chelsea favør.

______________________________________________________________________________

– Skrevet af Pernille Nielsen –Kommentér

3 kommentarer til “Optakt: Chelsea FC – Liverpool FC

  1. AK siger:

    Jeg tror på en Liverpool sejr, eller uafgjort. Godt skrevet.

  2. Mikkel Lasson siger:

    Så fik du ret med hensyn til resultatet 😉

  3. Pernille Nielsen siger:

    Tak.. Ja, det gjorde jeg.!Top-menu
Menu