Наши партнеры

MenuAnmeldelser: Bookmakere

888sport

888sport er en af de helt nye bookmakere, der har slået sig ind på markedet. 888sport satser hårdt på det nordiske marked, og har allerede oprettet en dansksproget side. Desværre er der ikke en dansk support, men derimod en engelsk, hvis man skulle have spørgsmål og lignende. Oddsene hos 888sport er ikke markedets højeste, men alligevel kan du godt støde på et flot odds. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og det er også nemt at registrere sig som ny bruger. Hvis du er til specialspil, er 888sport helt sikkert et besøg værd. Mange flotte og sjove odds kan findes her.

Tilbagebetaling: 888sport ligger til i toppen med 92 % i tilbagebetaling.

Limits: Jeg er ikke stødt på limits hos 888sport.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Diners Club, Neteller og Bank-overførsel. Minimum 100 kr. i overførsel, men der er ingen gebyr på indbetalingerne.

Samlet vurdering: 3/5

Bet24

En bookmaker som du helt sikkert kender fra TV. Bet24 gør meget ud af at vise sig frem, specielt for danske spillere. Det skal de have stor ros for, men så begynder det også at knibe lidt. Oddsene er ikke noget at skrive hjem om, de ligger som andre på markedet, til tider under.

Alligevel kan man nemt blive narret, når Bet24 reklamerer med ”Betting Bomb” på TV 3 +. Her er oddsene simpelthen til grin, og ”hyggespillere” kan nemt blive narret til at tro, at oddset er godt. Hjemmesiden er ikke den nemmeste i verden, men efter lidt tid bliver det hurtigt lettere at navigere rundt. Bet24 er en standard bookmaker, der ikke skiller sig ud fra mængden.

Tilbagebetaling: 90 %

Limits: Limits kan forekomme, men det sker ikke for alle.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller og Bank-overførsel. Minimum 250 kr. i indskud, og 2 % i kreditkort-gebyr.

Samlet vurdering: 2/5

Bet365

Her finder du alt fra Cricket til dansk Jyllandsserie fodbold. Bet365 har et stor udbud inden for alt sport, hvilket virkelig er en fornøjelse. Hjemmesiden kan dog være svær at finde rundt i fra starten, men efter noget tid, får du det lært. Bet365 har en dansk support, der er meget hjælpsomme, hvis du skulle få problemer. Bet365 har en fantastisk livespil-sektion, der er meget brugbar. Her er det kampe fra hele verden, og her kan du tit finde gode odds. Bet365 ligger til i toppen blandt bookmakerne og er helt sikkert et besøg værdigt.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Hvis du vinder gennem en tid, så støder du på limits.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller og Bank-overførsel. Minimum 120 kr. i overførsel, men der er ingen gebyr på indbetalingerne.

Samlet vurdering: 4/5

Betfair

Betfair skiller sig ud fra de andre bookmakere. Her er det ikke et firma, du spiller mod, men andre spillere. Det betyder, at jeg f.eks. spiller mod dig. På Betbrain går det ud på, at købe og sælge sine odds (back-lay). Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og Betfair har spil på alt i verden. Oddsene skifter dog hurtigt, så du skal være hurtig, når du skal købe og sælge. Betbrain har en dansk support, som er meget hjælpsomme. Det tager tid at lære at købe og sælge, men når først, du har fået det lært, er Betfair helt sikkert et sted, du skal bruge. Det skal dog nævnes, at der er kommission på op til 5 % af dine vundne odds. Hvis du vinder et odds 2,50, skal du betale 5 % tilbage til Betfair.

Tilbagebetaling:

Limits: Ingen limits.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller og Bank-overførsel. Minimum overførsel er 25 pund.

Samlet vurdering: 4/5

Betfred

En af de ældre bookmakere. Betfred har været med i gamet i 40 år, og har sit helt store spiludvalg i de engelske ligaer. Her er der fine odds til stede, med også gode specialspil. Betfred har ikke den store indflydelse på det nordiske markedet, men odds på danske ligaer kan findes. Hjemmesiden er særdeles nem at finde rundt på. Betfred er dog en bookmaker, som du burde åbne en konto ved. De er glade for bonus til både nye som gamle kunder, hvilket helt sikkert trækker vurderingen af denne bookmaker op.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Ingen limits

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller. Intet gebyr på indbetaling. Minimum 10 USD ved indbetaling.

Samlet vurdering: 2/5

Betsafe

Betsafe er en ny nordisk bookmaker, der gør et stort arbejde på det nordiske marked. Her er der fine odds på de danske ligaer og naturligvis de største ligaer i verden. Hjemmesiden er meget nem og den kan næsten ikke misforstås. Betsafe har en support, der svarer dig tilbage i løbet af ingen tid. De har sågar en politik, der hedder: ”Hvis en kunde ikke får svar på sin henvendelse indenfor 15 minutter, får du 100 kr.” Betsafe skal besøges og er helt sikkert en bookmaker, du skal have konto på, når du vil spille.

Tilbagebetaling: 92 %

Limits: Her skal du passe på. Vinder du over en periode, får du limits på dig.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Neteller. Gebyr på 2,75 % og minimum overførsel på 100 kr.

Samlet vurdering: 3/5

Betsson

Betsson startede op som en spillebørs, men har hen ad vejen oprettet en sportsbook, hvor man kan oddse, ligesom andre bookmakere. Betsson har en nem hjemmeside, hvor det er nemt at finde rundt. Desværre er hjemmesiden endnu ikke på dansk. Oddsene er fine, hvor der tit er overodds til stede. Betsson har odds på alverdens spil, men er generelt ikke højere end andre bookmakere.

Tilbagebetaling: 92 %

Limits: Ingen limits.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller og Bank-overførsel. Minimum overførsel på 30 Euro.

Samlet vurdering: 3/5

Betway

Betway er endnu en skandinavisk bookmaker, der satser hårdt på det danske marked. Her er der odds på de største ligaer i verden, men oddsene er ikke blandt de højeste. Hjemmesiden er meget brugervenlig og Betway har en dansk support. Hvis du er en seriøs spiller, bør du overveje Betway. Vinder du meget, får du hurtigt limits på nakken. Høje limits, hvor du faktisk ligeså godt kan lukke din konto. Besøg alligevel Betway og se nærmere på deres udvalg.

Tilbagebetaling: 92 %

Limits: Pas på her. Vinder du gennem en længere periode, er der hurtig limits på din konto.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Neteller, Bank-overførsel. Gebyr på 1,75 %

Samlet vurdering: 2/5

Bwin

Det tidligere Bet and Win hedder nu bwin, og her kan du finde odds på næsten alle fodboldligaer i verden. Har du forstand på den bedste række i f.eks. Jordan, så kig på bwin. Hjemmesiden er rigtig nem for alle og supporten er også fornuftig. Bwin har en rigtig god livespil-sektion, du burde kigge nærmere på. Her er der live odds på alt i verden og en god dækning hver dag. Oddsene er lidt lave i forhold til andre bookmakere, men de mange ligaer trækker op.

Tilbagebetaling: 90 %

Limits: Der er limits ved bwin. Har du stort overskud ved bwin, er der limits på dig.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller, Bank-overførsel. Gebyr på 2 % og minimum 75 kroner pr. indbetaling.

Samlet vurdering: 3/5

Centrebet

Den australske bookmaker er en af de største på nettet. Centrebet har mange kunder, og mange kunder kræver et bredt spiludvalg. Søger du danske fodboldkampe, så kig på Centrebet. Her er der odds ned til serie 2 på de danske rækker. Centrebets hjemmeside er nem, men ikke lige at gå til. Siden kræver lidt tilvænning, men det går stærkt. Oddsene er i top her, og du skal helt sikkert oprette en konto her. Supporten er i top, hvis du har nogle problemer.

Tilbagebetaling: 92 %

Limits: Ganske få får limits.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller, Bank-overførsel. Intet gebyr eller minimum.

Samlet vurdering: 4/5

Danbook

Navnet lyver ikke. Danbook er en dansk ejet bookmaker, der har hovedsæde i England. Hos Danbook er der ingen bonus til nye kunder, men oddsene er rigtig høje her. Hele 94 % i tilbagebetalingen vidner om, hvor høje oddsene er. Danbooks hjemmeside er nem, men udvalget af odds er ikke stort. Der er dog odds på de største ligaer, men alligevel kunne man godt ønske sig lidt mere. Det vil være en god idé, at oprette en konto ved Danbook, da deres odds som skrevet er høje.

Tilbagebetaling: 94 %

Limits: Vinder du gennem en længere periode kan du støde på limits.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Bank-overførsel. Gebyr 2,5 % og minimum 100 kr.

Samlet vurdering: 3/5

Danske Spil

Det danske spillemonopol er begyndt sig på nettet. Vi kender alle til den gamle metode i kiosken, med at krydse kampe af. Nu kan du også spille på nettet, og her er hjemmesiden nem. Naturligvis er der dansk kundeservice, som gerne hjælper dig. Oddsene er lave og til tider faktisk til grin. Som spiller bør du ikke bruge Danske Spil. Der er få kampe, hvor du kan spille single. Ellers skal du ud og spille systemspil, hvilket sjældent giver gevinst. Hold dig fra Danske Spil, hvis du tænker på gevinst og ikke kun hyggespil.

Tilbagebetaling: 85 %

Limits: Ingen

Indbetalinger: Dankort, Bank-overførsel

Samlet vurdering: 1/5

Eurobet

Eurobet har til tider gode odds, men det er ikke en bookmaker, som springer i øjnene. Ikke mange danske spillere har en konto her, da Eurobet ikke er den bookmaker, der reklamerer mest på det nordiske marked. Det er ikke det store spiludbud, man bliver præsenteret for hos Eurobet, og specialspil har de ikke mange af. Hjemmesiden er nem, men kedelig. Du går ikke glip af noget, hvis du ikke har en konto her.

Tilbagebetaling: 90 %

Limits: Ingen

Indbetalinger: Visa, Neteller, Bank-overførsel. Intet gebyr, minimum 50 kr.

Samlet vurdering: 2/5

Expekt

En af de største bookmakere, og de reklamerer gerne på det nordiske marked. Expekt har fine odds, der minder meget om resten af markedet. Der er odds på mange forskellige ligaer, og nordisk fodbold er der bredt udvalg på. Hjemmesiden er faktisk en smule svær i starten, men som så meget andet, gør øvelse mester. Supporten er på dansk, og her hjælper de gerne. Du skal oprette en konto ved Expekt, hvis du gerne vil spille. De er helt sikkert et besøg værd.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Her støder du på limits.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller, Bank-overførsel. Gebyr 2,5 % og minimum 50 kr.

Samlet vurdering: 4/5

Ladbrokes

En engelsk bookmaker, der har odds på det meste. De engelske fodboldrækker er naturligvis der, hvor Ladbrokes bruger mest tid. Her er der tit gode odds og specialspil. Generelt er der fornuftige odds på diverse ligaer, men ellers skinner de ikke igennem. Faktisk er de til tider et pænt stykke efter andre bookmakere på f.eks. Serie A-odds. Hjemmesiden er nem og den fanger man hurtigt. Supporten er på dansk, og de er yderst hjælpsomme på Ladbrokes. Ladbrokes er en professionel bookmaker, der gør et godt indtryk. Helt sikkert et sted, du burde oprette en konto.

Tilbagebetaling: 90 %

Limits: Ingen

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller, Bank-overførsel. Intet gebyr, minimum 60 kr.

Samlet vurdering: 3/5

Nordicbet

Som navnet siger, er NordicBet en bookmaker med speciale i nordisk sport. Her er der odds på mange svenske, norske og ikke mindst danske fodboldkampe. Du kan spille på kampe helt ned til serie 2 i dansk fodbold. NordicBet har odds på mange ligaer, og oddsene er ganske fornuftige. Hjemmesiden kan virke lidt forvirende, men du kommer hurtigt efter det. Supporten ved NordicBet er helt i top og det foregår naturligvis på dansk. NordicBet er en bookmaker, som du burde oprette en konto ved.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Kan forekomme.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Neteller, Bank-overførsel. Gebyr på 1,5 %

Samlet vurdering: 4/5

Partybets

Et ret ubeskrevet blad af bookmakere. Partybets har gode odds på fodbold, og du finder tit overodds. Fodboldodds er ganske gode og specielt på de store ligaer, er der flotte odds. Partybets hjemmeside er nem, men desværre findes siden ikke på dansk. Heller ikke i support-afdelingen er der dansk support, hvilket trækker ned i den samlede vurdering. Som spiller burde du oprette en konto ved Partybets, da deres tilbagebetaling er ganske fin.

Tilbagebetaling: 92 %

Limits: Ingen

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Neteller, Bank-overførsel. Intet gebyr. Minimum 34 kr i overførsel.

Samlet vurdering: 3/5

Scandicbookmakers

Scandicbookmakers satser hårdt på det nordiske marked, og har gode odds på dansk fodbold. Hjemmesiden er meget nem og brugervenlig. Supporten er på dansk og de hjælper dig gerne. Oddsene svinger dog meget. Det er ikke ret tit, at de har de højeste på markedet, men de er heller ikke de laveste. Desværre har Scandic ikke så mange specialspil, men de arbejder på det. Også ved livespil er de i gang med en udvidelse. Den er ikke den bedste i verden, men stabil. Scandicbookmakers er en bookmaker, du burde have en konto hos.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Pas på. Her kan der komme limits, hvis du vinder meget.

Indbetalinger: Visa, Mastercard, Neteller, Bank-overførsel. Intet gebyr og ingen minimum overførsel.

Samlet vurdering: 3/5

Sportingbet

Her får du noget for pengene. Sportingbet har odds på det meste, og nogle fine af slagsen. De er meget lige de andre bookmakere, men til tider også over. Sportingbets hjemmeside ligger til i toppen. Den er meget brugervenlig og supporten er suværen. Sportingbet satser på de store ligaer, og desværre er der ikke mange odds fra lavere rækker. Det trækker desværre ned. Alligevel er Sportingbet virkelig en bookmaker, der giver et godt billede af sig selv. Her bør man have en konto.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Du kan få limits ved Sportingbet.

Indbetalinger: Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Bank-overførsel. Intet gebyr, minimum 100 kr.

Samlet vurdering: 3/5

Unibet

Unibet er en solid bookmaker med odds på det nødvendige. Her er der gode odds og ret tit overodds. Unibet satser på de skandinaviske lande, hvilket er en fordel. De kunne dog godt have lidt flere odds og specialspil på de største rækker. Hjemmesiden er fin og supporten er i top. Livespil-sektionen er noget, du burde kigge efter. Der er kampe hver dag og fine odds også. Unibet er en bookmaker, som du burde have en konto ved.

Tilbagebetaling: 91 %

Limits: Unibet sætter limits på dig, hvis du vinder meget.

Indbetalinger: Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Bank-overførsel. 2,5 % gebyr, minimum 150 kr.

Samlet vurdering: 3/5

Skrevet af TotalBold.dk’s odds-ekspert, Morten Thøger.KommentérTop-menu
Menu