Наши партнеры

MenuVejret i København

Vejret i København med en syvdøgnsprognose, hvor du kan se, hvilket vejr København har at byde på i den kommende tid. Få overblikket her.

Vejret i København – syvdøgnsprognose

Herover kan du se vejret i København for de næste syv dage inklusiv dagen i dag. Få overblikket over, hvilket tøj, du skal have på og hvorvidt du skal have solcreme på, når du følger dit favorithold i den danske hovedstad.

Vejr i København - fodboldfans på stadion

Foto: Shutterstock

Vejr til at komme på stadion

Ægte fans støtter deres hold i alt slags vejr og i al slags modgang og modvind. I oversigten herover kan du se, hvordan vejret er til at komme på stadion og støtte din klub, hvis du holder med en klub i københavnsområdet. Du kan eksempelvis se, hvordan vejret bliver i morgen, hvis det er i morgen, du skal på stadion.

Det er meget rart at vide, hvorvidt man kan tage lidt eller meget og varmt tøj på, og om man eventuelt skal tage et tæppe med under armen, hvis det bliver rigtig koldt.

Det samme, hvis det er høj solskin, så kan man med fordel tage en kasket, bøllehat eller lignende på – samt tage solbriller med. Hvis det regner bør man tage regntøj på eller regnslag med – med mindre, at man er dækket af tribunen. Dog kan man aldrig vide med det danske vejr.

En hård vind og regn er ikke nogen sjov kombination, når man sidder på en tribune til en fodboldkamp, skulle jeg hilse at sige.

De fleste har nok prøvet at se en fodboldkamp med sol i øjnene. Det er bare ikke særlig fedt at skulle stå og holde en hånd oppe som skygge for overhovedet at kunne nyde kampen. Solcreme kan også være en god idé om sommeren.

Vejr til storskærmsarrangement i København

Af og til bliver der afholdt storskærmsarrangementer i København. Det er typisk i forbindelse med de store slutrunder (EM, VM og OL) eller ved finaler, eksempelvis har Tivoli i København flere gange holdt events, hvor de viste Champions League-finalen.

I den situation er det også rigtig rart at være opdateret på vejret i hovedstaden.

Vejr til at spille fodbold med vennerne i København

Der findes masser af fede muligheder for at spille fodbold i københavnsområdet. Der er både skoler, fodboldklubber samt en masse street fodbold-baner rundt om i byen.

Du kan også downloade appen “Gadebold”, hvor du kan koordinere, hvornår du skal spille med andre på de lokale, street fodbold-baner i København.

Det kan også være en god måde at få nye venner på. Fodbold bringer folk sammen på kryds og tværs, hvilket er én af de smukke styrker ved sporten.

I den forbindelse er det også virkelig rart at vide, hvad man skal tage på af tøj. Hvis det er tungt snevejr eller kraftig regn er det nok heller ikke lige dagen, hvor man vælter ud for at spille noget bold. Så kan man i stedet blive hjemme på sofaen og nyde noget fodbold i TV eller spille med FIFA med vennerne i stedet.

Top-menu
Menu