Наши партнеры

MenuVieira lovpriser Diaby

Fransk fodbold

Arsenals tidligere stjerne, Patrick Vieira, har indrømmet at han ser en smule af sig selv, i Arsenals unge midtbanespiller, Abou Diaby. Den 20-årige fik sin landsholdsdebut i sidste måned, og indtil videre har hans karriere, mindet uhyggeligt meget om Vieiras egen.

Begge spillere startet i små franske klubber – Vieira i Cannes og Diaby i Auxerre – før de blev hentet fra ukendtheden, til et nyt land, i en tidlig alder – Vieira til Milan og Diaby til Arsenal.

Og da Diaby gjorde sin debut for Frankrig mod Litauen, kunne den nuværende Inter-mand, ikke undgå at se lidt af sig selv, i den Paris-fødte spiller.

Da han blev spurgt, af L’Equipe, om Diaby spillestil lignede hans egen svarede han: ”En smule. Han karriere sti, hans klub og hans fysik. Jeg startede også på landsholdet i en tidlig alder.”

Diabys sæson, er blevet forpurret af en slem ankelskade, og kunne først spille sin første ligakamp i sæsonen, i januar. Men den tidligere Highnury legende, Vieira, har set nok, både fra klubben og fra landsholdet, til at bedømme hans store potentiale.

”Måske vil der være en slags forståelse mellem ham og mig,” fortsatte Vieira. ”Jeg håber at han vil arbejde hårdt og udvikle sig, for han har potentiale.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu