Storsejre til nr. 1 og 2

Engelsk fodbold

Både Manchester United og Chelsea vandt overbevisende i dagens runde af Premier League.

De to tophold spillede begge på deres respektive hjemmebane, og de indfriede i den grad fansenes forventninger.

Manchester tog i mod bundpropperne fra Watford, og det blev til en komfortabel 4-0 sejr. Den formstærke Ronaldo sikrede sig sit 14. mål i denne sæson, da han efter 20 minutters spil udnyttede et straffespark, begået mod Ole Gunnar Solskjaer.

De tre sidste scoringer faldt indenfor 11 minutter, hvor det først bød på et selvmål fra Lloyd Doyley. 10 minutter senere scorede deres 35-årige lejesvend Henrik Larsson, og den noget yngre Wayne Rooney, der endelig har fået prikket hold på bylden, kunne så lukke og slukke 1 minut senere.

På Stamford Bridge fik de engelske mestre besøg af Blackburn, og her var der heller ingen slinger i valsen. Chelsea kom foran efter kun 6 minutters spil, da ligaens topscorer, Didier Drogba, kunne sætte endnu et mål på kontoen. Der skulle ind til midten af 2. halvleg før Chelsea fik deres anden scoring, denne gang var det den målfarlige midtbanespiller, Frank Lampard, der fandt vej til nettet for ”The Blues.” I overtiden viste Drogbas landsmand, den unge Salomon Kalou, sit potentiale da han scorede til slut resultatet, 3-0.

Et andet sted i tabellen kunne man se en dansker på scoringstavlen. Efter 6. minutters spil bragte Henrik ‘Tømrer’ Pedersen Bolton foran, men glæden var kortvarig da Talal El Karkouri udlignede for Charlton i det 12. minut. Kampen endte således 1-0.

Rundes sidste opgør var mellem Newcastle og Aston Villa. Newcastle lagde ud med en chokstart og efter 7 minutters spil stod det allerede 2-0. Først James Milner i det 5. minut og to minutter efter var det så Dyers navn, der poppede op på måltavlen. Ashley Young fik sin debut for Aston Villa, og reducerede til 2-1 efter 25. minutters spil, men det var desværre ikke nok til at redde hans hold. Alt håb blev, da Newcastles sommerindkøb, Antoine Sibierski, afgjorde kampen i ovetiden. Med sejren rykker Newcastle op på en 9. plads.