Наши партнеры

MenuRossi er en eftersøgt herre

Italiensk fodbold

Giuseppe Rossis agent hævder at Barcelona – sammen med en masse andre Europæiske topklubber – har vist interesse i Manchester Uniteds supertalent.

Den italienske U-21 landsholdsspiller formåede ikke at slå igennem i hans låneperiode hos Newcastle, men nu er han igen på lån, denne gang hos Parma, hvor han scorede i sin debut. Det har fået mange storklubber op af stolen, og de vil nu gå langt for at hente den lille angriber.

Rossi er meget beundret i United, men nu bliver Sir Alex Fergusons planer om at den New Jersey fødte angriber skal være med til at sikre de Røde Djævles fremtid, truet af bl.a. Inter, AC Milan, Juventus og Roma, da de alle eftersigende skulle have forhørt sig om hvor vidt en transfer af talentet kan komme på tale.

”Barcelona har kontaktet os,” skulle Rossis agent, Pastorello, have sagt til The Guardian.

”Men jeg gentager, det vil blive meget svært at få Manchester til at slippe ham.”

”De har allerede afvist et bud på omkring 46. mio kr. lige inden sæsonen startede. Det beviser at de har store forventninger til Giuseppe.”

”Jeg er taknemmelig for United og vi vil altid have et godt forhold, men hvis jeg skal være ærlig, tror jeg at Rossi egner sig bedre til italiensk fodbold. Derfor sagde vi også nej til endnu en engelsk klub, der henvendte sig efter han var færdig i Newcastle.”

”Det ser ud til at han har fundet sig godt til rette i Parma, og nu har han virkelig chance for at vise sit strålende talent.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu