Наши партнеры

MenuMilan Baros: Jeg kunne have spillet i Chelsea

Fransk fodbold

Milan Baros, der for få dage siden skiftede til franske Lyon, hævder at han kun var en hårsbred for at skifte til Chelsea, men at transferen faldt til jorden lige før han skiftede til Lyon.

Den 25-årige tjekkiske angriber, informerer om at det skiftet aldrig blev til noget pga. at Shaun Wright-Phillips’ modvillighed til at forlade de engelske mestre.

”Jeg sagde god for at skifte til Chelsea. Alt var faktisk parat, men det hele styrtede sammen fordi Shaun ikke ville spille for Aston Villa,” fortæller Baros

”Martin O’Neill (Aston Villas træner red.) fortalte mig at han ikke ville lade mig skifte uden at have fundet en afløser med det samme, da det ville efterlade ham uden nogle angribere.”

Baros, der har skrevet under på en 3½ års kontrakt med de franske mestre, fortæller at han

faktisk snakkede med José Mourinho efter 0-0 kampen mod ”The Blues.”

”Lige efter kampen kom han hen til mig i spillertunnelen og fortalte at han ville have mig til

at spille for ham, og spurgte om det lød fristende. Jeg sagde ja, men alligevel skete det ikke.

Da Baros blev spurgt om han sidder med en skuffet følelse over at skiftet ikke blev en realitet, svarede han: ”Jeg ville være ked af det hvis jeg var skiftet til et bundhold eller en midterhold, men nu er jeg i Lyon og det er jeg glad for.”

Den tjekkiske landsholdsspiller indrømmer at han havde det hårdt i Aston Villa.

”Jeg var skadet og klubben kæmpede for overlevelse i min første sæson. Nu er de igen tæt på nedrykningsstregen.”

”Det gør det ikke nemt at levere gode præstationer, og det var også deprimerende at vi ikke spillede i Europa, som jeg var vant til.”

”Nu vil jeg ikke sidde her og komme med alt for mange undskyldninger. Aston Villa var et mindre heldigt ophold, og jeg er glad for at det er overstået.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu