Наши партнеры

MenuLacombes fremtid er usikker

Fransk fodbold

Den kritiserede Paris Saint Germain træner, Guy Lacombe, insisterer på at kæmpe for sin fremtid, selvom den ikke ser særlig lys ud.

Lacombe er en truet mand på PSG’s trænerpost, da holdet kun lige holder sig over nedrykningsstregen med 2 point, efter det overraskende 2-1 nederlag mod Valenciennes på hjemmebane.

PSG bossen indrømmer at hovedstadsklubben er i problemer, og man regner med at franskmandens skæbne vil blive afgjort på onsdag, efter kampen mod Toulouse.

”Jeg har stadig en chance jeg vil kæmpe for, men dette nederlag viser at problemerne er større end først antaget,” fortæller Lacombe til de franske medier.

”På onsdag vil vi se om jeg er den rette mand til at styre dette hold.”

PSG har haft en ufattelig skuffende sæson, hvor det kun er blevet til 4 sejre, og de ligner på ingen måde det hold der vandt liga cuppen sidste år.Kommentér

2 kommentarer til “Lacombes fremtid er usikker

 1. Andreas Bjerre siger:

  Kan en stor del af skylden mon ikke også tildeles en utrolig og for offensiv spillestil?

  Jeg mener, i nogle af de CHL-kampe jeg har set dem, er de gået på banen i en opstillig, hvor de to centerforsvarer reelt er de eneste med defensive pligter..

  For mig er det tydeligt at se, at Madrid mangler deres nye Makelele, der kan styre midtbanen med hård hånd og hjælpe et ellers udsat forsvar.

 2. Peter Christensen siger:

  Se, det er jo netop det, der er dilemmaet. Jeg mente aldrig, at man skulle fyre Capello, men sådan blev det. Hvorfor? Han spillede simpelthen ikke offensivt fodbold. Det er en latter lig grund efter min mening.

  Så måske spiller Schuster så offensivt som han gør pga. frygten for at blive fyret. Capello vandt mesterskabet, men spillede ikke flot fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu