Наши партнеры

MenuEmre kæmper mod beskyldninger for racisme

Engelsk fodbold

Newcastles Emre Belozoglu, benægter FA’s beskyldninger om at han skulle have kommet med racistiske fornærmelser under Newcastles kamp mod Everton d. 30. december.

Den tyrkiske midtbanespiller kan appellere for sin sag indtil d. 29. januar, men har allerede fortalt offentligheden om sin uskyld.

Emres agent Ahmet Bulut sagde i aftes: ”Jeg har lige snakket med Emre og han er meget, meget oprørt da det er den første gang i hele hans karriere og liv, at nogle har beskyldt ham for sådan noget,” fortæller Bulut til avisen The Guardian.

”Han er meget oprevet, men han ved at disse beskyldninger er falske, og som Newcastle har meddelt, benægter han alle anklager 100%. I næste uge tager jeg til England for at møde at Emre og på det tidspunkt vil vi have mere at sige. Jeg vil lige huske alle på at da Emre blev hentet til Newcastle holdt han en tale, der omhandlede vigtigheden af at folk respekterer hinanden, uanset race eller religion. Der er intet racistisk over ham.”

De racistiske kommentarer skulle være sagt da Newcastle fik deres straffespark den dag. Tim Howard, Joleon Lescott og Joseph Yobo hævder at de hørte Emre komme med racistiske bemærkninger. Dommeren, Dermot Gallagher, hørte ingenting, men efter Howard klagede, inkluderede Gallagher det i sit kampreferat til FA.

Newcastles manager, Glenn Roeder, har udtalt: ”Det har rystet ham meget, da vi også selv har mørke spillere i vores trup. Jeg ville blive utrolig chokeret hvis han har sagt noget racistisk, for det er noget jeg på ingen måde tolererer. Hvis jeg på noget tidspunkt havde følt at nogle af mine spillere skulle være racistiske, ville de ikke længere være at finde i Newcastle.”

Emre har, siden han i 2005 blev hentet fra Inter, været meget populær blandt fansene, samt en vigtig spiller i The Toon Army’s hær.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu