Наши партнеры

MenuEmre frifundet i racisme-sag

Engelsk fodbold

Emre er i dag blevet dømt uskyldig, i den sag der har kørt mod ham siden lidt før nytår. Emre var blevet beskyldt for at have kommet med racistiske tilråb, mod 3 farvede Everton-spillere.

Episoden udspillede sig i Newcastle 3-0 sejr over Everton. Emre blev anklaget for at komme med racistiske tilråb, til Tim Howard, Joleon Lescott og Joseph Yobo.

Emre og hans agent, gjorde alt for at holde den tyrkiske midtbanes navn rent, og benægtede flere gange alle anklagerne. Nu har de så endelig fået medhold fra FA, der konkluderede, at der ikke var tilstrækkelige beviser.

”Efter at have taget alle beviser i betragtning, er vi ikke overbevist om at anklagerne er underbyggede, meddelte fodboldforbundet i dag,” lød det fra fodboldforbundet.

Emre er dog ikke helt fri fra racisme-sager, da han stadig afventer dom, angående racistiske bemærkninger til Alhassan Bangura, der til daglig spiller i Watford.

Den tidligere Inter-spiller, har været rodet ud i lignende sager tidligere. Den gang omhandlede det den nuværende Bolton-spiller, senegalesiske El Hadji Diouf.

Du kan læse mere om sagen i disse to links:

Emre klar til at forlade England

Emre kæmper mod beskyldninger for racismeKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu