Наши партнеры

MenuDansker tæt på døden

Engelsk fodbold

Under lørdagens kamp på St. James’s Park mellem Newcastle United og Chelsea, måtte Peter Løvenkrands lade sig skifte ud i slutningen af første halvleg med vejrtrækningsproblemer, efter et sammenstød med Chelseas Florent Malouda.

Efterfølgende blev han båret fra banen, hvor han fik ilt i omklædningsrummet og blev derefter kørt på hospitalet, som fik ham stabiliseret.

I dag fortæller Peter Løvenkrands til sporten.dk. at han så døden i øjnene i minutterne efter sammenstødet.

“Efter sammenstødet blev det værre, og jeg fik sværere ved at trække vejret. Da jeg bliver lagt op på båren, kan jeg pludselig slet ikke trække vejret. Jeg bliver desperat for at få luft og kan mærke smerter i min krop. Mine arme og fingre kan jeg ikke føle længere, og jeg begynder at få et anfald i et desperat forsøg på at trække vejret,” siger han til sportssitet.

Løvenkrands fortæller videre at hans kone, Theresa, og ham selv hastede til hospitalet, efter han var kommet til bevidsthed i omklædningsrummet på stadion, hvor han i løbet af de næste par timer, langsomt fik en normal vejrtrækning igen. Han blev dog også udskrevet fra hospitalet lørdag aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu