Наши партнеры

MenuDagens odds: Aston Villa er favoritter, men et X lurer

Dagens odds

Hitrate: 1-3

TBP: 45 %

Newcastle – Aston Villa – X 3,40 Eurobet

CV: 30-30-40%, Betvalue: 102 %

Premier League– Kampstart 21:00. Kampen kan ses på Canal Plus Sport 1.

Mandagskampe i Premier League, plejer at være tætte. Denne kamp ligner på papiret endnu en og med to offensive spillende hold, tror jeg den slutter med remis.

Newcastle har haft en rigtig dårlig sæson og har slet ikke vist det niveau, som holdet i virkeligheden har. Efter en rigtig dårlig periode med 8 kampe uden sejr, vandt de senest hjemme 2-1 over WBA. Endelig 3 point på kontoen, og helt sikkert en ny moral på holdet. Hjemmebanen er altid proppet med mennesker og med moral til dem også, så kan det sagtens blive til nye point i denne kamp.

Aston Villa flyver af sted for tiden med sejre i de sidste 2 Premier League-kampe. Holdet fra Birmingham viser store offensive kræver med god sans for mål. 19 mål er det blevet til i de første 10 kampe, et flot snit. Defensivt er holdet til at tale med, og en duel mellem Martin Laursen og Oberfemi Martins, ser spændende ud.

Aston Villa ligger til i toppen og en sejr til dem her var ikke utænkelig. Men skal man finde værdi i et spil, så går jeg efter et X, der er pænt betalt.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål eller andet, så kontakt venligst: Odds@TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu