Наши партнеры

MenuCL-Special: Kaka: Jeg frygtede aldrig en gentagelse af Istanbul

CL-Special

Milans brasilianske playmaker Kaka, er sikker på at det var hans klubs skæbne at tage revanche for deres Istanbul mareridt.

Milan vandt i går 2-1 over Liverpool i Athen, og kunne dermed løfte deres 7. europæiske titel. Kaka leverede oplægget til Filippo Inzaghis andet mål, da italienerne hævnede deres smertefulde nederlag for to år siden.

”Vi vidste at hvis vi havde spillet Istanbul finalen 1000 gange, ville vi ikke have lidt det samme resultat,” fortalte Kaka ifølge SportingLife.com

Finalen i 2005 blev forvandlet til et skrækshow for Milan, efter ’The Reds’ kom tilbage fra at være bagud 3-0 ved pausen, og senere vinde titlen på straffe, i Kakas første europæiske finale.

Selvom Dirk Kuyt reducerede Milans 2-0 føring i det sidste minut, hvor milaneserne aldrig i tvivl om, at de ville trække sig ud som vindere.

”Vi vidste at lykken var på vores side, og selvom de scorede, vidste vi at vi ville klare det,” forsatte troldmanden. ”Det er en unik følelse at vinde denne turnering.”

Den inspirerende Kaka, der har været Milans ubestridte stjerne denne sæson, er nu favorit til at vinde Ballon D’Or efter at kunne hævde titlen som topscorer med 10 mål.

”Jeg har altid fastslået at individuelle priser kun kommer som konsekvens af hvad man har gjort for sit hold. Jeg er glad for at være holdets stjerne, og jeg kan kun sige at vi er et fantastisk hold.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu