Наши партнеры

MenuCisses fremtid endnu usikker

Fransk fodbold

Marseilles franske angriber, Djibril Cisse, har afsløret, at han ikke er kommet nærmere en beslutning om sin fremtid.

Cisse, der er på lån fra Liverpool, har oplevet en svær sæson hos Olympique Marseille. Blot 15 kampe og 4 mål er det blevet til, hvilket har ført til hånlige tilråb fra klubbens fans.

”I søndags, hørte jeg folk snakke om at sende mig til New York. Dagen efter, var det en engelsk klub,” fortalte Cisse til L’Equipe.

”Det er al for tidligt at snakke om New York. Liverpool, Marseille og jeg, er nødt til at samles, men der er intet sket indtil videre.”

”Det er klart, at jeg ikke ønsker at blive hånt, men hvis det forbedrer sig, hvorfor kan jeg så ikke blive hos Marseille?”

Den 25-årige der har haft en noget turbulent karriere, hvor han tidligere blev betegnet som et af fodboldens største talenter, er vendt tilbage efter at have brækket benet to gange, og selvom han ikke har vist så meget for Marseille, kæmper han for at komme på det franske landshold.

”Jeg har det en smule bedre nu. Jeg håndtere situationen roligt. Jeg har forstået, at jeg ikke en del af holdet længere, men døren er ikke lukket. Selvfølgelig påvirker situationen mig, men jeg har snakket meget med min familie, og de har beroliget mig,” fortsatte han.

”Når alt kommer til alt, er jeg tilfreds med min nuværende sæson. Jeg er vendt tilbage til banen efter min andet brækkede ben, og har spillet 15 kampe. Jeg er glad, når jeg ser, hvor jeg er kommet fra.”

”Landsholdet er min største bekymring. Jeg vil ikke have, at det der sker nu, ødelægger mine hårde kamp for at vende tilbage. Der bliver spillet landskamp i Auxerre til juni, og den ville jeg meget gerne være en del af.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu