Наши партнеры

MenuCissé kan igen trække den blå landsholdstrøje over hovedet

Fransk fodbold

Djibril Cissé blev betegnet som et af de største talenter for nogle år siden, men det er desværre ikke gået så glat som han havde håbet. Nu har han dog fået en opmuntring, i form af udtagelse til landsholdet.

Djibril har ikke repræsenteret Frankrig siden han for 8 måneder siden, brækkede benet i en venskabskamp mod Kina. Nu kan hans karriere måske komme på rette spor igen, da Raymond Domenech har udtaget ham til truppen, der på onsdag spiller mod Argentina. Kampen bliver afholdt på Stade de France i Paris.

Cissé skade resulterede i, at han missede VM-Slutrunden i Tyskland, hvor Frankrig leveret en god fantastisk præstation, og kom hele vejen til finalen. Det blev dog til et nederlag mod Italien.

Det var en stor skuffelse for den tidligere Liverpool-angriber, men nu har han fået tildelt chancen for at bevise hans værd. Den 25-årige fik sit comeback for Marseille i december måned, og det lader til at han er kommet godt tilbage. Indtil videre har han scoret 2 mål i seks kampe.

Cissé er ikke den eneste der gør sit comeback på det franske landshold, han får nemlig følgeskab af Bolton angriberen, Nicolas Anelka. Anelka har haft svært ved at finde hans rette klub, og i de seneste 6 sæsoner, har han spillet for 5 forskellige hold. Det længste ophold han har haft var hos Arsenal fra 1996-99.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu