Наши партнеры

MenuChampions League 2017/2018 – De største favoritter

Champions League

Det er endnu en gang blevet tid til, at verdens største og bedst spillende fodboldhold skal dyste om en meget eftertragtet pokal i forbindelse med Champions League 2017/2018.

De internationale fodboldklubber er traditionen tro blevet inddelt i 8 grupper á 4 hold. Såfremt du endnu ikke har fået styr på, hvem der er havnet i de forskellige grupper, kan du skabe dig et overblik her.

De første kampe blev spillet tirsdag d. 12. september, hvor bl.a. Roma – Atletico Madrid, Barcelona – Juventus og Manchester United – Basel stod på programmet. Dagen efter – onsdag d. 13. september blev der også spillet nogle meget medrivende kampe. Aftenen stod bl.a. på Liverpool – Sevilla, Tottenham – Dortmund og FC Porto – Besiktas.

Favoritterne til at vinde Champions League

Mange fodbold- og spilleglade danskere har allerede spillet på, hvem der kommer til at vinde den igangværende udgave af Champions League. Selvom det er svært at forudsige noget på et så tidligt stadie, er det ingen hemmelighed, at der allerede er blevet peget på nogle favoritter.

Real Madrid er storfavoritter til at vinde Champions League anno 2017/2018. Den spanske storklub har siden ansættelsen af Zinedine Zidane klaret sig eksemplarisk i både nationale og internationale sammenhænge. Real Madrid kan foruden en kompetent træner bryste sig af at have en bred og stjernespækket trup bestående af Christino Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos, Toni Kroos og mange andre store spillere.  888sport betting giver dig lige nu mulighed for at oddse på Real Madrid som vinder, så hvad venter du på?

Juventus er også blevet udpeget som favoritter af mange eksperter. Juventus er et taktisk dygtigt mandskab, som i skrivende stund ligger nr. 1 i Serie A med 9 point ud af 9 mulige. Den italienske storklub råder over både Gianluigi Buffon, Alex Sandro, Paulo Dybala, Douglas Costa og Sami Khedira, så der bør ikke herske tvivl om, at vi har at gøre med et fantastisk hold.

Skab en endnu bedre fodboldaften med odds

Champions League er på alle måder en fantastisk fodboldturnering, da turneringen som bekendt samler de bedste europæiske topklubber. Uanset om din yndlingsklub deltager i turneringen eller ej, så kan du med fordel sætte dig til rette i sofaen og nyde nogle af de mange kampe, som typisk bliver spillet tirsdag eller onsdag aften. Download evt. en app, hvis du er i tvivl om, hvornår de forskellige kampe skal spilles.

Savner du spænding, kan du overveje at gribe din smartphone eller tablet, da det i vores moderne verden er muligt at oddse direkte fra en digital enhed med internetadgang. Du kan som bekendt oddse på kampresultater, men der er også mulighed for at oddse på mange andre ting.

Er du vild med sports betting, kan du oddse på følgende:

  • Vinderen…
  • Top målscorer…
  • Bedst i Spanien…
  • Bedst i England…
  • Vinderen af gruppe A-H…

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan oddse på, så gør dig selv en tjeneste og opret en spilkonto, før næste spillerunde går i gang. Tag de fornuftige briller på og spil med hjernen i stedet for hjertet, hvis du gerne vil skabe overskud på kontoen.KommentérTop-menu
Menu