Наши партнеры

MenuBig Sam trækker sig

Engelsk fodbold

Sam Allardyce har besluttet at trække sig fra jobbet som manager i Bolton Wanderers efter næsten 8 sæsoner i klubben. Det har tidligere være hævdet at han ville stoppe efter denne sæson, men han har i stedet valgt at trække sig med øjeblikkelig virkning.

”Jeg har modvilligt accepteret Sam Allardyces opsigelse efter 8 år med uhørt succes i klubben,” lød det fra klubbens formand Phil Gartside.

”Jeg vil gerne takke Sam for hans enorme bidrag til Bolton Wanderers, både som spiller, men vigtigst som manager.”

Det mest karakteristiske ved Allardyces tid i klubben, har været den enorme succes på banen, hvor Bolton har etableret sig som en fast Top 10’er, trods deres begrænsede midler.

Hans speciale var at genoplive gamle spillere, hvis karriere syntes at være et vendt kapitel, som f.eks. Youri Djorkaeff, Jay-Jay Okocha og Ivan Campo.

Der har dog altid været problemer bag kulissen, hvilket Gartside også hentydede til i hans udtalelse.

”Han har forklaret os at han ønskede at forlade klubben pga. private årsager, og det respekterer vi. Jeg ønsker Sam og hans familie alt held og lykke i fremtiden,” sagde han.

Allardyce lagde ikke skjul på hans ønske om at afløse Sven-Goran Eriksson som engelsk landstræner, og udtrykte offentligt sin skuffelse over valget af Steve McClaren.

Han er gentagende gange blevet linket sammen med Newcastle United, og skulle eftersigende være førstevalg i for Manchester Citys ejer, Ray Ranson.

Hans sidste kamp i spidsen for Bolton blev lørdagens 2-2 mod Chelsea, et resultat, der ser ud til at have kastet titlen i armene på Manchester United.

Assistent manager Sammy Lee, forventes at overtage roret, indtil slutning af sæsonen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu