Наши партнеры

MenuZabaleta fik en pause på to måneder i fødselsdagsgave

Spansk fodbold

Espanyols Pablo Zabaleta er ude i op til 2 måneder, da han brækkede kravebenet til træning. Der gjorde ikke det bedre at det samtidig var hans 22 års fødselsdag.

Den argentinske midtbanespiller bliver måske nødt til at gennemgå en operation for at reparere skaden, og man regner med at genoptræningen kommer til at tage omkring 6-8 uger.

Zabaleta er fast mand i Ernesto Valverdes startopstilling, og træneren kommer til at savne hans 22-årige midtbanemand de næste 7 ligakampe, samt den vigtige UEFA Cup 1/16 finale mod Livorno.

Fødselsdagsgaven blev sendt af målmand Horka Iraizoz og David García, da de tre spiller kolliderede på træningsbanen.

Zabaletas skade betyder at Sergio Sánchez lejeaftale med Real Madrid Castilla(Real Madrids reservehold), ikke kan blive gennemført, da Sánchez skal agere redningsmand.

”Madrid tog det godt, og de forstår hvorfor en afbrydelse af skiftet er nødvendigt,” forklarer Espanyols sportsdirektør, Paco Herrera. ”De kan godt se at vi står i en nødsituation.”

Espanyol ligger p.t. på en 10. plads med 25 point, og kan stadig smage sejrens sødme, da de i lørdags tævede storebrødrene fra Barcelona med 3-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu