Наши партнеры

MenuXavi nr. 1 på Djævlenes ønskeseddel

Engelsk fodbold

Spanske medier har meddelt at Barcelonas midtbanespiller Xavi, står højt på Alex Fergusons ønskeliste.

Xavi, der snart runder de 27 år, passer ifølge Ferguson, perfekt på Manchester Uniteds centrale midtbane, da han kan stå for det offensive, og det falder også i hak, da Scholes er ved at blive en ældre herre, og reserverne i den nuværende trup ikke besidder de nødvendige kvaliteter.

Diverse rygter er opstået efter Sir Alex Ferguson holdt et møde med Glazers søn, Joel. Mødet omhandlede klubbens planer for sæsonen 2007-08, og der blev nævnt en del spillere der kunne forstærker truppen, men specielt Xavi skulle være det hotteste emne, da han er i besiddelse af god boldføring, og er en rigtig god hjælp til det offensive spil.

Manchester United er dog klar over at det bliver noget af en opgave, at få hentet den lille spanske landsholdsspiller til Old Trafford. Xavi bliver nærmest betegnet som Gud i Barcelona og fansene elsker ham. Xavi nærer desuden stærke følelser for den Catalanske storklub, da han har spillet i klubben siden han var 18. Udover det udløber hans kontrakt også først i 2010, og hans frikøbsklausul er svimlende høj. Det ville koste omkring 1,1 mia. at købe midtbanedynamoen fri. Med alle disse hindringer ligner det en umulig opgave at opfylde Sir Alex Fergusons ønske.Kommentér

En kommentar til “Xavi nr. 1 på Djævlenes ønskeseddel

  1. Andreas Johnke siger:

    Utrolig flot skrevet, og gennemgående god analyse af holdet, der dog har overset at Silkeborg igennem deres "middelmådige" periode var intet mindre end en talentfabrik der sendte spillere fra ungdomsrækkerne til større danske klubber og udlandet.

    Sidst vil jeg ikke kalde Falkenberg et talent qua hans alder, men det er yderst velformuleret og godt benarbejde. Thumbs up!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu