Наши партнеры

MenuWieghorst: Ribers’ fejl ændrede kampen

Dansk fodbold

Michael Ribers lavede en ordentlig brøler i FC Nordsjællands 2-0 nederlag mod Brøndby. Denne brøler blev udnyttet af Brøndbys nyindkøbte Katongo, der scorede begge kampens mål.

Ifølge Morten Wieghorst, der i sin spillerkarriere slog sine folder i netop Brøndby, var det denne fejl, der ændrede kampens udfald.

”Jeg synes, vi var godt med i første halvleg. Men det første kvarter ændrede hele kampen. Det var som at få en spand kold vand i hovedet. Vi mistede simpelthen al overblik og organisation,” sagde Wieghorst efter kampen.

En nedtrykt Ribers, havde ikke nogle kommentarer til den uheldige episode, men det havde den chanceløse Kim Christensen, der oplevede den fatale tilbagelægning, helt tæt på.

”Det var en stor personlig fejl af Ribers, og det hele skete meget hurtigt,” fortalte Kim.

Efter at have set hele kampen fra trænerbænken, ved Morten Wieghorst nu, hvad klubben skal tage med hjem til Farum.

”Vi skal arbejde på holdets reaktion oven på sådan en personlig fejl, for vi formår ikke at komme tilbage i kampen efter den situation. Vi skal møde FCK i Parken næste gang, men vi skal lige have rystet det her af os,” forklarede Wieghorst.

Chris Katongo, der opsnappede den forfærdelige tilbagelægning, var efter kampen en lykkelig herre. Den nye dreng i klassen fik en perfekt start, som han personligt beskriver som en drøm, der blev til virkelighed.

Katongo scorede begge Brøndbys mål, og var igennem hele kampen en fantastisk oplevelse. Zambieren havde inden kampen håbet på, at score foran fansene på Faxe-tribunen. Dette ønske fik han i dag opfyldt, og beskriver følelsen således:

”Jeg håbede inden kampen, at jeg kunne få lov til at score i den ende. Tilhængerne har vist mig en masse kærlighed, og derfor var det rart at kunne betale tilbage. Det var en drøm, der blev til virkelighed”

Brøndbys nye træner, Tom Køhlert, var også godt tilfreds med sin nye spillers liga-debut.

”Katongo gjorde det o.k. Han leverer en god anden halvleg, selv om jeg faktisk syntes, han så lidt slidt ud. Han var der, da han skulle være der,” sagde Køhlert, der åbenbart ikke er så meget til de store roser.

Med sejren rykker Brøndby op på 6. pladsen, á point med Esbjerg, der tidligere på dagen spillede 0-0 mod FC København.Kommentér

En kommentar til “Wieghorst: Ribers’ fejl ændrede kampen

  1. Mikkel Lasson siger:

    Det var en katastrofal fejl. Det er sådan en fejl man bare ikke må lave. Jeg er meget enig med Wieghorst i, at det er det der ændre kampen 🙂 FCN kunne godt have fået et enkelt point, hvis Ribers ikke havde lavet den fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu