Наши партнеры

MenuVillarreal-spiller tager til Frankrig

Fransk fodbold

Den franske klub, Lille, har I dag skrevet under med Villarreal-spilleren Rio Mavuba. Dette sker ovenpå at selv samme Mavuba, lige har afsluttet et lån i netop klubben, som altså så spilleren god nok til at fortsætte i klubben.

Man var nu ellers bekymret for at Lille skulle bygges helt om, da man for ikke specielt lang tid siden solgte Jean II Makoun til de 7-dobbelte mestre fra Lyon.

Dette er så blevet lagt til ro ved købet af Rio Mavuba, som spiller nogenlunde samme plads, som netop Makoun gjorde det.

De to parter har indgået en fireårig kontrakt, og det siges at spilleren i alt har kostet den franske klub mellem 5 og 7 millioner euro, som altså skal afleveres hos den spanske topklub, Villarreal.

Mavuba, som tidligere har spillet hos hold som Bordeaux og lidt til, der dog aldrig fik den store succes i Villarreal, da de to stjerner Marcos Senna og Santi Carzola, stod i hans vej, og han blev derfor i sidste sæson lejet ud til netop Lille.

Her blev han trods store spillere som Cabaye og Makoun, hurtigt en stor spiller, og fik hurtig etableret sig selv som en holdleder.

Mavuba, som faktisk var født til havs, fik sin debut for det franske A-landshold til foråret, men var trods det ikke med i Raymond Domenechs udtagne trup til EM.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu