Наши партнеры

MenuVilla: Spanien skal score et hurtigt mål

EM 2008

Spaniens stjerneangriber, David Villa, har udtalt at hans land skal gå efter at få et hurtigt mål, i skæbnekampen mod Danmark.

På lørdag lægger Santiago Bernabeu græs til EM 2008 kvalifikationsopgøret, mellem Spanien og Danmark, og hjemmeholdet vil gøre alt for at få en god start mod danskerne.

”Et mål i starten ville hjælpe os meget, og det er hvad vores træner prøver at få os til at opnå. Uden det, vil tiden løbe i mod os,” fortalte David Villa på en pressekonference.

Spanien indtager den lidet flatterende 5. plads i Gruppe F, 9 point bag førerholdet fra Sverige, og et point tab i lørdagens kamp, kan koste dem en plads i turneringen i Østrig og Schweiz.

Med blot en enkelt sejr og 2 nederlag, skal spanierne vinde over både Danmark og Island, som de møder på lørdag, hvis de fortsat vil kæmpe med om, at kvalificere sig til EM 2008.

Landets træner, Luis Aragones, starter formegentlig med Valencia-duoen i front, som består af David Villa og Fernando Morientes, hvilket har efterladt Atléticos Fernando Torres, på bænken.

”Aragones er afslappet, og meget sikker på, at vi kan vinde de to forestående kampe, hvilket er noget vi alle værdsætter,” fortalte spaniernes anfører og målmand, Iker Casillas.

Aragones selv er klar over vigtigheden af de to kampe, men selv om han har dybt respekt for modstanderne, er han overbevist om, at Spanien har hvad der skal til for at klare skærene.

”Det bliver hårdt, men selvom vi fejler, har stadig nok kampe til at vende skuden,” sagde Aragones.

Du finder optakten til den spændende kamp, i menuen til venstre, under ”Optakter.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu