Наши партнеры

MenuValeron gør comeback efter to år

Spansk fodbold

Det er næsten to år siden, den legendariske midtbanespiller, Juan Carlos Valerón sidst har spillet en kamp. Hans venstre knæ, har lige siden han for første gang sprængte et ledbånd, været plaget af problemer, men i dag gav lægerne fra hans galiciske klub, Deportivo La Coruña, ham grønt lys til at træne med for fuld skrue.

Den 32-årige midtbanespiller, var en afgørende del af Deportivo La Coruñas, ’EuroDepor’, der blandt andet slog Milan ud med en 4-0 sejr, på hjemmebanen, Estadio Riazor. Siden hen har klubben dog haft en stor nedtur, hovedsagligt grundet økonomiske problemer, og dette blev bestemt ikke bedre af, at Valerón den 22. januar, 2006, brækkede et ledbånd i sit venstre knæ i en liga kamp mod Mallorca, og måtte konstatere, at han ville sidde over resten af sæsonen.

Uheldet for Valerón, stoppede dog ikke der. For efter at have været klar lige før den efterfølgende sæson, blev Valerón igen skadet i det venstre knæ, i optræningen til sæsonen, og fik derefter meddelt, at han ikke ville være klar før starten af år 2007.

Men til trods for, at have fået lidt spilletid i januar, ramte uheldet igen Valerón. For 3. gang fik Valerón en skade i det venstre knæ, og det gjorde knæet så ustabilt, at en operation var påkrævet.

Hermed står vi så her i dag. Lægerne i klubben har denne gang været ekstra forsigtige, og nøje analyseret hver eneste udvikling i knæet. Nu skulle midtbanespilleren så igen være klar for, at tørne ud for Deportivo La Coruña, selvom der dog ikke er fastsat en dato på Valeróns comeback-kamp.

Den galiciske klub kan uden tvivl bruge den kreative midtbanespillers kvaliteter, da der er hele fem point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu