Наши партнеры

MenuValencias Asier Del Horno satser på januar comeback

Spansk fodbold

Valencias sommerindkøb håber på at kunne stille sig til rådighed for manager Quique Sánchez Flores, senere i denne måned.

Den tidligere Chelsea spiller har stadig sin debut til gode for Valencia, da en ankelskade har holdt ham ude i flere måneder.

Han udtaler: ”Forhåbentlig kan jeg begynde at træne igen, inden slutningen af januar. Jeg håber træneren kan opbygge min selvtillid ved at bruge mig så snart jeg er klar, og efter 4 kampe vil jeg være fysisk i topform igen.”

”Min genoptræning forløber rigtig godt, dag for dag sker der små fremskridt og jeg bliver hele tiden bedre. Det går kun fremad.”

Asier Del Horno har været en af de mange skader, der har plaget Valencia i den seneste tid.Kommentér

3 kommentarer til “Valencias Asier Del Horno satser på januar comeback

 1. peterbendixen siger:

  Hvor er Linderoth!? FCK suverænt største profil og vigtigste brik, Gravgaard kan erstattes, og har ikke vist prangende spil i Royal League. Men hvis Linderoth forlader klubben har jeg svært ved at tro på et nyt CL-eventyr:(

 2. Casper Lohse siger:

  Tak for din kritik. Som jeg har skrevet har FCK mange profiler, jeg vil da give dig ret i, at Linderoth har været en vigtig mand for FCK, men det synes jeg også at Gravgaard har været, han har ofte scoret mange vigtige mål på hovedstød, og derfor stod valget mellem Gravgaard og Linderoth, men vi skal heller ikke glemme Atiba Hutchinson, som også var inde i overvejelserne, men her valgte jeg at vægte de defensive kræfter højest. Jeg håber ellers at du kan lide min optakt.

 3. AK siger:

  Vil bare sige…godt og kort…

  vi er mestrene….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu