Наши партнеры

MenuValencias anfører takker nej til kontraktforlængelse

Spansk fodbold

Valencias anfører, David Albelda, har afvist hans klubs seneste kontrakttilbud. Dette kunne åbne vejen for et Barcelona skifte, efter som de catalanske giganter, skulle være meget interesserede i den spanske midtbanespiller.

Den 29-årige Albelda, har båret anførerbindet siden Gaizka Mendieta forlod klubben i 2001, og skulle eftersigende have modtaget et kontrakttilbud, der ville have givet ham omkring 750.000 kr. pr. uge.

Men hans agent, Alberto Toldra, har bekræftet at Albelda har vist tilbuddet fra den klub, han har tilbragt hele sin professionelle fodbold karriere i, og som han ledte til både mesterskabs- og UEFA guld i 2004.

”I dag er der ikke mulighed for at skrive under, da de penge der er blevet tilbudt, ikke er tilstrækkelige,” udtalte Toldra. ”Vi er dog stadig villige til at forhandle, og vi har tiden på vores side.”

Albeldas nuværende kontrakt udløber i juni 2009, og med Barcelona, der eftersigende skulle være ivrige efter at hente Albelda, har Valencia gode muligheder for at tjene en pæn sum på deres kaptajn, hvis han også afviser deres næste udspil.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu