Наши партнеры

MenuUnited falder 2 pladser

Andet fodbold

Manchester United falder 2 pladser ned, på Deloittes liste over Verdens rigeste klubber.

De engelske giganter Manchester United, er faldet 2 pladser ned på en liste revisorfirmaet Deloitte offentliggjorde tidligere i dag. Den liste er en statistik over, hvilke klubber der er Verdens rigeste.

I toppen af listen ligger de spanske giganter Real Madrid og Barcelona med henholdsvis en indtægt på 2,2 milliarder kroner og 1,8 milliarder kroner. Indtægterne er taget fra sæsonen 2005/2006.

Foran Manchester United på 4-pladsen ligger den italienske Serie-B klub Juventus, som i 2005/2006 havde en indtægt på 1,7 milliarder kroner.

Det er bl.a. værd at ligge mærke til, at 8 hold fra top-20 er engelske. Chelsea (6), Arsenal (9), Liverpool (10), Newcastle (13), Tottenham (15), Manchester City (17) og West Ham (19) gør Manchester United følgeskab på listen.

En talsmand fra Deloitte udtaler at, han er sikker på at Manchester United vil komme op i top-3 igen næste år. Grunden til det er, at stadionet er blevet udbygget, men ikke mindst, at man er nået videre fra Champions League gruppespillet, som man ikke formåede sidste år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu