Наши партнеры

MenuToulouse ydmygede Paris

Fransk fodbold

Søndag aften tog Toulouse hjemme på Stadium Municipal imod Paris Saint Germain, der endte med at få en afklapsning på hele 4-1, efter at have været bagud med hele 3-0 ved pausen.

Det var fra start til at se hjemmeholdet ville revanchere deres udebanenederlag til Monaco, som slog Johan Elmanders klub med 3-2. Omvendt set kunne man ikke se revanchetørsten hos gæsterne fra hovedstaden, der dog heller ikke havde nemme vilkår mod et storspillende hjemmehold.

Allerede efter seks minutter bragte Toulouse sig foran, da Bryan Bergougnoux sendte bolden i nettet til stor jubel for hjemmepublikummet, der skulle få mere at juble over mod slutningen af halvlegen.

Trods ihærdige forsøg på at spille sig igennem Toulouse-defensiven, lykkedes det ikke for de hårdt kæmpende Paris-spillere, der kom yderligere bagud efter 39 minutter, hvor Pierre-Andre Gignac havde sidste berøring på bolden. Det skulle vise sig at blive endnu værre for gæsterne kort tid før pausen, da Moussa Sissoko gjorde det til pausestillingen 3-0.

I anden halvleg gik Toulouse ned i tempo og det resulterede i at Paris kom bedre med i kampen og det gav udbytte med 20 minutter igen, idet Larrys Mabiala bragte en smule spænding tilbage i opgøret med sin reducering til 3-1, men spændingen røg ud af kampen igen ti minutter senere, da norske Daniel Braaten gjorde det til slutresultat 4-1, der betyder at hjemmeholdet kommer op på en delt fjerdeplads sammen med Paris SG og Lille.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu