Toulouse vandt over Bordeaux

Fransk fodbold

De to klubber byttede placering i den franske Ligue 1 efter hjemmeholdets sejr på 3-0 over Bordeaux.

På hjemmebanen Stadium Municipal tog Toulouse på femtepladsen til aften imod rækkens nummer fire, Bordeaux.

Kampens indledning bød på få chancer, indtil de to midtbanespillere, Etienne Didot og Francois Sirieix, efter en halv time spillede bandespil udenfor feltet. Sirieix sendte bolden med højrefoden forbi Bordeaux´s målmand, Ramé, til føring på 1-0 til hjemmeholdet.

Bordeaux formåede ikke at svare igen, og umiddelbart inden pausen måtte Ramé igen pille bolden ud af nettet. Denne gang var Sirieix i oplæggerens rolle, da han fandt angriber André-Pierre Gignac fri i feltet. Gignac, der i januar forlængede sin kontrakt med Toulouse til 2012, kunne øge til 2-0.

I anden halvleg kom Bordeaux lidt bedre med, men fik aldrig bragt spænding tilbage i opgøret. Til gengæld sluttede hjemmeholdet af med en scoring ved Moussa Sissoko, der afløste Didot efter 73 minutter. I overtiden trykkede Sissoko således af fra højre side og bragte Toulouse foran 3-0.

Med sejren rykkede Toulouse forbi Bordeaux og har nu 49 point på fjerdepladsen.