Наши партнеры

MenuTorres: Jeg kunne nemt have valgt en større klub

Spansk fodbold

Atlético Madrids stjerneangriber, Fernando Torres, hævder at sagtens kunne have skiftet til f.eks. Chelsea i løbet af januar.

Både ”The Blues” og deres mesterskabsmodstandere fra Manchester United, var interesserede i ”El Niño” i sommer, og fulgte op på interesse i dette transfervindue, men Torres er glad for at spille for sin barndomsklub.

”Jeg voksede op i klubben, da den havde sin dårligste periode nogensinde, og jeg føler at jeg bærer holdet på mine skuldre,” fortæller Torres til de spanske medier.

”Der er mange der synes at jeg skal skifte klub. Jeg kunne have tjent gode penge hvis jeg havde forladt klubben, men jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene hvis jeg forlod klubben nu, derfor er det pinefuldt når folk hævder, at jeg kun bliver her fordi det er det sikreste.”

”Det ville have været en nemmere løsning at skifte til Chelsea.”

Atlético har forbedret sig i forhold til sidste sæson, men det fungerer stadig ikke optimalt. De ligger dog p.t. på en 5. plads, á point med Valencia, og kun 6 point fra en første plads.

Torres blev spurgt om mulighederne for at mesterskab, men vil hellere holde det på et realistisk plan.

”Chancerne er der, men det tager tid, og i mine øjne ville det være tilfredsstillende med UEFA Cuppen,” siger den 22-årige.

Champions League ville være fantastisk, men bare det at spille i Europa, er et skridt i den rigtige retning.”

Atlético går en svær måned i møde, hvor de på lørdag rejser til Mestalla for at møde Valencia, en svær kamp, men hvis de vinder bliver Champions League mere realistisk. Senere på måneden gælder det så 2.- og 3. pladsen i form af Sevilla på udebane, og lokalrivalerne Real Madrid, på hjemmebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu