Наши партнеры

MenuSuccesrig Marseille-træner stopper

Fransk fodbold

Le Championnat-førerholdet Marseille skal efter denne sæson lede efter en ny træner. Holdets nuværende cheftræner, Erik Gerets, stopper efter den indeværende sæson, trods stor succes i klubben.

Marseille ligner for første gang holdet, som i de seneste syv år skal formå, at slå Lyon af pinden som franske mestre. Klubben fører i øjeblikket ligaen, men de har nu andre bekymringer forud for den kommende sæson.

Holdets cheftræner Erik Gerets, som overtog trænersædet for to år siden, hvor holdet oplevede en turbulent periode, fik vendt spillernes mentalitet og siden da har klubben blomstret. Men når denne sæson er ovre, forlader den belgiske træner klubben, fordi klubbens ledelse har virket afventende med et nyt kontraktudspil.

”Jeg var nået et tidspunkt, hvor min tålmodighed er løbet ud. Jeg har derfor besluttet mig for, at forlade klubben, når sæsonen er ovre. Det er den første klub, jeg har oplevet så spændende øjeblikke i,” fortæller Gerets ifølge UEFA’s hjemmeside.

Han har tidligere styret roret for Lierse, Club Brugge, PSV Eindhoven, Kaiserslautern, Wolfsburg og Galatasaray. Mens han er blevet hollandsk mester og tyrkisk mester.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu