Наши партнеры

Menu



Suazo: Jeg gjorde det rigtige

Italiensk fodbold

David Suazo bryder nu stilheden, og fortæller hvad der virkelig skete i den kontroversielle transfer til Inter.

I korte træk kan man sige, at David Suazo røg til Inter, så til Milan, og til Inter igen. Det var i hvert fald sådan det blev fremstillet i medierne.

”Det var rigtigt, at det skulle ende sådan,” fortalte han til Il Giornale, nu hvor sagaen ser ud til at være ovre.

Cagliari solgte angriberen til Milan for ca. 100 mio. kr., samtidig med at Inter hævdede, at de havde skrevet kontrakt med Suazo. I går trak Milan sig ud af sagen, da de indså, at spilleren rent faktisk havde en kontrakt med ærkerivalerne.

”Jeg må først og fremmest takke Milan, der ikke udsatte mig for noget pres, og forstod, at jeg havde givet mit ord til Inter,” fortsatte honduraneren.

”Milan handlede retfærdigt, men jeg ville også gerne holde mit ord. Det var et spørgsmål om respekt. Rossoneri forstod at jeg havde afgivet et løfte til Roberto Mancini, Marco Branca og præsident Massimo Moratti.”

”Om eftermiddagen ringede Mancini, for at bekræfte al den tillid han allerede havde udtrykt til mig. Jeg vidste, at han ville have mig til Inter.”

Suazo kan dog ikke føle sig helt sikker endnu, da han stadig kan risikere 6 måneders udelukkelse, hvis det viser sig, at han skrev kontrakt med Inter, mens han stadig var på kontrakt hos Cagliari.

Cagliari præsidenten Massimo Cellino og AC Milan, kunne have gjort livet meget mere besværligt for skarpretteren, men valgte at træde fra.

”Jeg ved ikke, hvilken idé folk har af situationen, men jeg tror det er rigtigt at det sluttede sådan her,” konkluderede Suazo.

Suazo bliver formegentligt præsenteret som Inter-spiller på mandag eller tirsdag.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu