Наши партнеры

MenuSpalletti: Roma skal på indkøb

Italiensk fodbold

AS Roma manageren, Luciano Spalletti, har efter gårsdagens ydmygende 7-1 nederlag til Manchester United, konkluderet, at der skal nyt blod til klubben.

The Giallorossi havde glemt hjernen i Italien, da de i går rejste til Manchester og Old Trafford, hvilket resulterede i en afklapsning af de helt store. Det har fået Spalletti til at indse, at klubben har brug for forstærkninger, trods klubbens massive fremgang de seneste år.

”Vi er nødt til at forstærke klubben, hvis vi vil forbedre os endnu mere,” sagde den tidligere Udinese boss til Channel4.com.

”Klubben er nødt til at have modet til at skifte, hvis de ønsker at tage det næste store skridt.”

”Hermed mener jeg ikke, at vi bare skal ud og bruge penge, ligesom Manchester United gør, men at vi skal arbejde hårdt med de rigtige spillere.”

Direktør Rosella Sensi, har dog modstået fristelsen om at tænke på fremtiden, efter gårsdagens Champions League katastrofe.

”Jeg tror ikke det er den rette tid til at snakke om planlægning og udskiftning af truppen,” sagde præsident, Franco Sensis datter.

”Jeg synes ikke vi skal snakke om disse sager i dag, det ville være respektløst for de spillere, der har arbejdet så hårdt for os indtil videre.”

”Nederlaget til Manchester United var et hårdt slag og det gør ondt, men jeg er letforståelig, og jeg ønsker at alle skal huske på, hvad Roma gjorde indtil kl. 20:45 i går nat.”

”Jeg er sikker på at holdet kan fortsætte med at gøre det godt, og spillerne har bevist, at de kan spille i Champions League.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu