Наши партнеры

MenuSolskjær ude i en måned

Engelsk fodbold

Manchester United angriberen, Ole Gunnar Solskjær, er blevet sat på sidelinien i op til en måned.

Den populære nordmand har gennemgået en knæoperation, efter han havde problemer i Manchesters 3-2 sejr over Reading, hvor han scorede et mål.

Solskjaer, der har kæmpet sig tilbage fra karrieretruende skadesproblemer, var unde behandling på Madejski Stadium, men valgte at spille videre, inden han sent i kampen blev skiftet ud.

Solskjaer er derfor ikke at finde i truppen, der lørdag rejser til Anfield, hvor top-braget mellem Liverpool og Manchester skal afholdes.

Med denne skade, kan Sir Alex Ferguson komme i store angrebsproblemer. Henrik Larsson vender tilbage til Helsingborg den 12. marts, mens Giuseppe Rossi er lånt ud til Parma. Derfor kan en skade til enten Wayne Rooney eller Louis Saha, i værste fald, ødelægge Manchesters mesterskabschancer.

Et alternativ kan være Alan Smith, der dog ikke har ramt formen i år, bl.a. pga. skader. Han spillede godt da Manchesters reserver, i går (torsdag) slog Newcastles Uniteds reserver 3-0. Han var også med i truppen mod Reading, men Ferguson valgte at lade ham blive på bænken i hele kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu