Наши партнеры

MenuSønderjyskE giver Ole sparket

Dansk fodbold

SønderjyskE besluttede søndag aften at fyre cheftræner Ole Schwennesen, med øjeblikkelig virkning.

Grunden til denne fyring, er SønderjyskEs ringe form, hvor klubben kun har fået 11 point i 11 kampe. Tidligere i dag gik det igen galt, da klubben tabte 1-0 til AB. Dette har fået bestyrelsens bæger til at flyde over, og derfor er der blevet sagt farvel til Ole.

”Vi må erkende, at det ikke har været tilfredsstillende, og efter at have evalueret situationen grundigt, har vi besluttet, at der skal ske noget nu. Ole Schwennesen har ydet en stor indsats for SønderjyskE, men nu er tiden inde til, at der skal ske noget nyt, og vi skal have nye øjne til at se på vores hold,” udtalte klubbens sportschef, Jacob Gregersen.

Ole Schwennesens kontrakt med nedrykkerne udløber oprindeligt den 30. juni 2007, men træneren kan allerede nu, søge ny arbejdsgiver. En ny kandidat til posten er ikke blevet offentliggjort, så indtil videre kommer klubbens assistenttræner, Nicolai Wael, til at stå for træningen.

Waels første opgave bliver på søndag, når SønderjyskE rejser til Ølstykke.Kommentér

5 kommentarer til “SønderjyskE giver Ole sparket

 1. Mikkel Lasson siger:

  Så må vi jo se om fyringen hjælper. Hvis den gør, kan SønderjyskE meget vel rykke op i SAS Ligaen, da toppen er meget tæt. Lyngby er så godt som rykket op. Fra andenpladsen til sjettepladsen er der kun to point, så alt kan ske 🙂

 2. Lasse Hansen siger:

  Jeg håber nu på endnu et sjællandsk hold 😀

  Det kunne da være sjovt, hvis vi fik Næstved med i den bedste række igen 🙂

 3. Mikkel Exner siger:

  Jeg skal bo i nærheden af Næstved (desværre) når jeg flytter til Danmark igen, så jeg håber da også at det bliver dem der rykker op..

 4. Lasse Hansen siger:

  Bor du på Kreta?!? 😮

  Hvordan kan det være – og hvor på Kreta? 🙂

 5. Mikkel Exner siger:

  @Lasse

  Lad os tage den over PB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu