Наши партнеры

MenuSir Alex raser mod Platini

Andet fodbold

Platini har dårligt nok opfattet at han er blevet Europæisk fodbolds nye overhoved, før den første storklub er ude med riven.

Der er kun gået få timer siden Michel Platini overtog posten som UEFA-præsident, men det forhindrer ikke Sir Alex Ferguson i at kritisere franskmandens forslag om at ændre antallet af klubber pr. land i Champions League. Fergies advarer om ham om at pille ved den prestigefyldte turnering, da det er en klar ulempe som manager for en storklub.

”Det der gør Champions League så populært er muligheden for at se de største klubber fra Spanien, Italien eller England, tørne sammen i en kamp om overlevelse. Chancerne for at se disse opgør bliver færre hvis man reducerer antallet af deltagere fra 4 til 3. Turneringen er god som den er nu, og der skal ikke pilles ved noget som helst,” raser den temperamentsfulde skotte.

Med denne hurtige udmelding kan Platini blive nødsaget til at revurdere hans forslag, da det kan ende med at Europas topklubber beslutter sig for at lave deres egen turnering, som der også blev snakket om inden franskmanden blev valgt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu