Наши партнеры

MenuSheva: Jeg bliver gjort til syndebuk

Engelsk fodbold

Chelsea angriberen Andriy Shevchenko ryster på hovedet over hans kritikere, da han insisterer på at han på uretfærdig vis, får skylden for Chelseas nuværende krise.

Den ukrainske stjerne har ikke formået at ramme topformen, siden han blev henter for ca. 330. mio. kr. hos Milan i sommers, og mange har let ved at bebrejder ham for Chelseas ringe form.

Men Sheva selv er af anden overbevisning, hvilket han giver udtryk for i et interview med The Times: ”Jeg bliver gjort til syndebuk for ting jeg absolut intet har med at gøre.”

Han fortsætter: ”Min kontrakt er gældende i 4 år. Jeg er her, og jeg agter at blive her. Jeg arbejder hårdt for at passe ind i holdet. Jeg bliver angrebet fra alle sider, og selvom det stresser mig, nægter jeg at give op. Jeg må bare bide tænderne sammen, for jeg er ikke nogen kujon. Det ville hjælpe hvis de lod vær med at blande mig ind i det politiske.”

Der går rygter om at Shevchenkos gode forhold med Roman Abramovich er grunden til at manager José Mourinho, ikke længe har den samme autoritet i Chelsea hierarkiet.

”Disse påstande om mit forhold til Roman bliver overdrevet på det groveste. Han er præsident, jeg er spiller – det er intet andet end et professionelt forhold.

”Jeg møder ikke Roman personligt, jeg ser ham nogle gange i omklædningsrummet eller en sjælden gang på træningsbanen. Vi for måske en hurtig sludder, men det er da også naturligt da vi begge kan russisk. Måske skal jeg bare lade vær med at snakke russisk, hvis folk er så mistænksomme, for ellers danner de bare en masse rygter, der ødelægger klubben.”

”Mange af de ting der er blevet fortalt i medierne, er en lodret løgn. De har skadet både mig og min familie. Jeg er en fodboldspiller, ikke en politiker. Det jeg skal er at spille, det er det jeg har gjort siden jeg var 9, og det er det jeg har tænkt mig at fortsætte med. Medierne går langt over stregen med nogle af de ting de fortæller om mig. Det er meste af det er noget værre vrøvl,” slutter en bitter Shevchenko af med.

De ting Sheva raser over er bl.a. de rygter hvor han fremstår som stikker, og at han skulle have bedt Roman Abramovich om at fyre José Mourinho.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu