Наши партнеры

MenuSheva: Drop José og hent Carlo

Engelsk fodbold

Andriy Shevchenko har bedt Roman Abramovich om at droppe José Mourinho til fordel for angriberens tidligere manager i AC Milan, Carlo Ancelotti.

I går kom det frem at Sheva er kommet i unåde hos sine holdkammerater, da de betegner ham som en stikker. Han har ikke ligefrem forbedret situationen, efter han har henvendt sig til sin gode ven, Abramovich, med et ønske om at russeren skal fyre klubbens mest succesfulde træner, og i stedet hente hans gamle træner, og ven, Carlo Ancelotti, der på nuværende tidspunkt stadig træner AC Milan.

Men den 29-årige angriber ved, at hvis der bliver magtkamp på Stamford Bridge, er der kun plads til en vinder, så han har spurgt hans gode ven Roman, om han ikke kan hente Carlo, da han ville kunne gøre ham til Europas mest frygtede angriber, igen.

Den ukrainske angriber menes at have sagt til Abramovich: ”Roman, du burde åbne døren til Stamford Bridge for Carlo. Han er den rette mand for os.”

330 mio. floppet er en af de mest vitale grunde til at der er åben krig, mellem Mourinho og bestyrelsen.

Den 47-årige Ancelotti, vil forlade AC Milan til sommer, efter 6 års tro tjeneste på San Siro, hvor man regner med at Barcelonas Frank Rijkaard eller Hollands Marco Van Basten, kommer til at tage over, da de begge har et godt forhold til klubben og dens fans.

Ancelottis højdepunkt, som manager, fandt sted i 2003, hvor han kunne løfte pokalen, og blive den kun 5. person der kunne kysse trofæet både som spiller og træner, og samme år også vinde Serie A.

Chelsea vil i dag hente Bolton israeliske centerforsvarer, Tal Ben Haim, for omkring 22 mio. Kroner. ”The Blues har længe været på udkig efter en forsvarsspiller, da deres superstjerne, John Terry, har været skadet siden december.

John Terry er dog selv optimistisk på at kunne gøre sit comeback mod Liverpool på lørdag.

Han sidder p.t. ude med en læg skade, der kom umiddelbart efter hans rygoperation. Terry modtager intensiv massage fra en hollandsk specialist, der regner med at kunne ordne skaden, inden topbraget mod ”The Reds.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu