Наши партнеры

MenuSen scoring sender Chelsea videre

Champions League

En fantastisk fodboldkamp, der længe lignede forlænget spilletid, blev afgjort i det allersidste minut, til Chelseas fordel.

Første halvleg startede ud med domination fra de engelske mestre, og det var også dem der fik kampens første store chance, hvor Ballack, i det 21. minut, møder bolden med hovedet, men Canizares redder.

Efter en halv times spil, banker Morientes bolden op på overliggeren, efter et perfekt Valencia sammenspil. Spansk fodbold når det er bedst. Blot 2 minutter efter, var Morientes igen på spil, og denne gang gav det bonus. Joaquin løber ned af højreflanken, bolden stryger forbi 3 Chelsea-mænd, og Morientes kan bringe Valencia i front.

Valencia styrer begivenhederne, og tilspiller sig en masse chancer, men intet giver pote. Efter 40 minutters spil, er Drogba uhyggelig tæt på at bringe balance i regnskabet med et fabelagtigt hovedstød, men en kanonredning fra Canizares, redder Valencia.

Valencia er vinderne af en intens 1. halvleg, der kunne være tippet til begge sider.

2. halvleg bliver fløjtet i gang, og holdene starter hvor de sluttede. Efter 7 minutters spil, opstår der tumult i Valencia målfelt, Drogbas skud bliver blokeret, men Shevchenko banker riposten i nettet, og udligner til 1-1.

Chelsea begynder at overtage kampen igen. Først et farligt skud fra Carvalho, og derefter et indlæg til Essien, hvis skud bliver blokeret.

I det 72. minut, må Albiol gå ud med en skade, efter et sammenstød med Frank Lampard. Kampen bliver mere og mere intens, og der er pres i begge ender.

I de døende minutter af kampen, holder Canizares igen liv i Valencias Champions League drømme. Canizares redder Lampards frispark, men riposten lander hos Michael Ballack, der burde score sikkert, men en fantastisk refleksredning af Canizares, redder Valencia på et hængende hår.

Lige som alle har gjort sig klar til forlænget spilletid, dukker Michael Essien op, og banker bolden i nettet med et hårdt og fladt skud, og sikrer Chelsea videre deltagelse.

En intens kamp på Estadio Mestalla, men Chelsea må betegnes som fortjente vindere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu