Наши партнеры

MenuSchuster vil til Tyskland

Spansk fodbold

Getafes succestræner, Bernd Schuster, siger at han ville elske at overtage den leder trænerpost i Bayern München.

Bayern München valgte sidste måned at fyre Felix Magath, og erstatte ham med den tidligere Champions League vinder, Ottmar Hitzfeld. Hitzfeld er midlertidigt kun på kontrakt resten af sæsonen, og han har ikke formået at overbevise klubben om, at han er den rette mand. Derfor skulle ledelsen eftersigende være på udkig efter en ny boss.

Bejlere til positionen er der nok, bl.a. den tidligere tyske anfører, Lothar Matthaus, og nu melder Schuster sig også i kapløbet, og Schuster er helt sikkert en god kandidat.

”I kan ikke komme i tanke om nogle managere der ville sige nej til et job i Bayern, og det ville jeg bestemt heller ikke,” skulle Schuster, ifølge SID sports news, have sagt til de tyske medier.

”Jeg er rigtig glad for Spanien, men Tyskland er altid fristende, og på et eller andet tidspunkt ønsker du at vende tilbage.”

Bernd Schuster bliver dog også linket til en klub i Spanien, nemlig selveste Real Madrid, da rygterne om Capellos afgang, florerer på højeste niveau for tiden.

Bernd Schuster har i denne sæson ført Getafe til en 8. plads, og holdet har gode chancer for at nå en plads i Top 6, der som bekendt giver adgang til UEFA cuppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu