Наши партнеры

MenuSan Siro godkendt til Champions League fodbold

Champions League

Efter længere tids diskussion er San Siro i den italienske by Milan blevet godkendt til at få spillet AC Milan og Inters Champions League kampe.

Der havde været mange spekulationer om hvorvidt AC Milan og Inters Champions League kampe skulle spilles pga. tilskuerurolighederne i Serie A- kampen mellem Catania og Palermo, hvor en politibetjent blev dræbt.

Men det italienske fodboldforbund og UEFA har delvist godkendt San Siro, så Inter og AC Milan kan få lov til at få afviklet kampene på deres hjemmebane. Dog havde blandt andet FC København og Newcastle været på banen og sagt at hvis der ikke blev fundet nogen løsning, kunne kampene spilles på et af deres stadioner.

Men der bliver desværre en masse tomme pladser på San Siros tribuner fordi at det kun er sæsonkortholderne som kan komme ind og se kampen. Det regnes dog med at der kommer til at være ”kun” 30.000 mennesker på lægterne når kampene fløjtes i gang.

D. 21 februar spiller Inter hjemme mod spanske Valencia og et par uger senere spiller AC Milan på hjemmebane mod skotske CelticKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu