Наши партнеры

MenuRuud åbner hjertet for fædrelandet

Andet fodbold

Ruud van Nistelrooy har bestemt sig for at spille på det hollandske landshold efter en lang pause. Grunden til dette skulle være at hans uoverenskomster med træner Marco van Basten, er blevet løst.

Det hele startede under sommerens VM i Tyskland, hvor van Basten kritiserede den ellers målfarlige Real Madrid angriber, for at være ude af form.

Mens van Nistelrooy har bombet løs for Real, og er nået op på 21 scoringer, har det knebet med målene på det hollandske landshold.

”Han er i god form i øjeblikket,” fortalte van Basten til The Hague.

Siden deres VM konflikt, har van Basten prøvet at overtale van Nistelrooy to gange. Begge gange svarede angriberen nej, og sværgede, at han aldrig ville spille for Holland, mens van Basten sad i førersædet.

Trods disse afvisninger, opgav van Basten ikke at få den 30-årige til at gøre comeback.

”Jeg tænkte aldrig at der ikke var grund til at prøve igen,” fortsatte van Basten. ”Jeg ramte rigtig, og det er endelig lykkes at få ham til at sige, ’Jeg er tilbage.’”

Ruud van Nistelrooy, der har scoret 28 mål i 54 internationale kampe, har ikke spillet for Holland siden van Basten lod ham være bænkevarmer i 1-0 nederlaget til Portugal, der sendte landet ud af VM.

Efter at være blevet droppet, anklagede van Nistelrooy van Basten for at vælge hans favoritspillere, i stedet for at vælge det bedste hold.

”Hvis du ikke klinger med han personligt, bliver du ikke valgt,” fortalte van Nistelrooy til Sportweek magazine sidste september.

I kvalifikationen for næste års EM, fører Holland gruppe G med 14 point efter 6 kampe, men har blot scoret 8 mål, selvom de normalt er kendt for deres offensive stil. Rumænien er nr. 2 med 11 point i 5 kampe.

Hollands næste kamp er mod Bulgarien den 8. september.

Der har ikke været nogen umiddelbar reaktion fra van Nistelrooys hollandske agent.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu