Наши партнеры

MenuRosicky: Wenger var min redningsmand

Engelsk fodbold

Arsenals midtbanespiller, Tomas Rosicky, forsikrer at Wenger stadig kan forvente at se det bedste fra den 27-årige tjekke, og dedikerer hans comeback til fodbold, til den franske manager.

Rosicky indrømmer at han kæmpede med at bare hans entusiasme for fodbolden, indtil han accepterede et 75 mio. kr. skifte fra Dortmund til Arsenal, hvor Wenger reddede hans karriere.

Den tjekkiske midtbane fortæller at hans karriere blev genfødt efter hans skifte til The Premiership, og den 27-årige vil nu sætte al sin fokus på at hjælpe Arsenal med at vinde et trofæ i hans første sæson i England, for at tilbagebetale den dybe gæld han føler han skylder til Wenger.

”Jeg vidste ikke hvordan min karriere ville forme sig, da jeg spillede i Dortmund,” fortæller den 27-årige til News of the World. ”Jeg ramte bunden og min selvtillid blev ødelagt.”

”Det afspejlede mine præstationer på banen, og jeg spillede ikke til mit potentiale – men kom Arsenal. Nu føler jeg at jeg er ved at være tilbage i min allerbedste form.”

”Jeg må takke manageren for at hente mig til sådan en fantastisk klub, og den bedste måde at gøre det på, er at hente point hjem til kontoen. Vi er det eneste hold der har formået at slå Manchester, og det har løftet holdet.”

”Jeg har stadig meget mere at give af. Min største drøm er at høre ”The Gunners” fansene synge mit navn på stadionet.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu