Наши партнеры

MenuRobinho bliver i Madrid, sammen med Capello

Engelsk fodbold

Real Madrids præsident, Ramon Calderon, har makuleret rygterne angående, et muligt salg af klubbens brasilianske tekniker, Robinho.

Den unge stjerne, er en af de mange spillere, der er blevet kasseret af Capello, men rollen som bænkevarmer, tilfredsstiller på ingen måde Robinho. Calderon er dog overbevist om at han skulle blive i klubben, og er sikker på, at han bliver en vigtig brik i fremtiden.

”Vi ønsker at Robinho bliver her i mange år, og vi er ikke interesserede i at sælge,” sagde Calderon til Eurosport.com. ”Robinho er fremtidens mand i denne klub. Han er kun 23, og folk har tillid til hans evner.”

På det seneste har Robinho også været mere inde omkring startopstillingen, og senest scorede han i ’Kongeklubbens’ 2-0 sejr over Gimnastic.

Calderon tog sig også tid til at give støtte til holdets italienske træner, Fabio Capello, der har været en kritik-magnet for medierne i denne sæson. Han er blevet beskyldt for at styre holdet forkert, hvad angår taktik og spillervalg, hvilket har ført til, at spillet har været langt under den vante standard.

”Træneren vil blive hos os, indtil sæsonen slutter,” bekræftede Calderon. ”Til juni vil vi overveje situationen, og beslutte hvad der er bedst for Real Madrid. Jeg accepterer at folk har kritiseret vores spil, men med 8 nye spillere, er det ikke nemt at underholde i hver eneste kamp.”

Real Madrid ligger p.t. på 3. pladsen, med 5 point op til Sevilla og Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu