Наши партнеры

MenuRijkaard: Ikke verdens undergang

Spansk fodbold

Barcelonas træner Frank Rijkaard mener ikke at Barca er i krise efter deres 3-1 nederlag til lokalrivalerne Espanyol, selvom de ikke har hevet en sejr hjem i 3 kampe i træk.

”Det er en klokke der ringer, og signalerer at vi skal til at vågne op,” fortæller Rijkaard til de spanske medier.

”Det er aldrig sjovt at tabe et lokalderby, men i går var vi bare ikke i stand til at opfylde folks forventninger.”

”Espanyol overraskede os med deres aggressive spillestil, og de spillede en rigtig god kamp. Det eneste gode vi kan få ud af denne kamp, er motivation til de næste opgør.”

”Det er et lille hul i vejen for os, men det er ikke verdens undergang,” forsikrer Rijkaard.

Rijkaard nægter at give klubbens skadesliste skylden for det skuffende resultat.

”Skader er ikke en acceptabel undskyldning for at tabe. Vi har vundet kampe med den samme skadesliste, så det er ikke noget jeg kan begynde at brokke mig over nu.”

Barcelona er stadig nr. 2 i ligaen med 35 point. Sevilla ligger 2 point foran, og skal i aften møde Mallorca, der kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen.Kommentér

En kommentar til “Rijkaard: Ikke verdens undergang

 1. Mads Skovgaard siger:

  Din analyse rammer plet. Class of '92 er et overstået kapitel.

  Paul Scholes gjorde sit til sidste år, at sende Man. U. i finalen i Champions League, og jeg tror på, at det er det sidste han har gjort af store bedrifter for djævlene. Carrick har overtaget tangentstokken på den centrale del af midtbanen og Anderson har et uanet stort potentiale, og sammen med Rodrigo Possebon, bør kreativiteten og roligheden på midten være sikret i fremtiden.

  Owen Hargreaves og i særdeleshed Darren Fletcher, er arbejdsmændene på midten, og er absolut blandt de bedste i Premier League.

  Gary Neville har være ude af billedet længe. Han spiller slet ikke med det samme overskud længere, deltager ikke i de kendte raids frem af banen, og i defensiven laver han fatale fejl. Rafael er den oplagte erstatning, men om han er klar til de store kampe, må tiden vise. Knægten er fra '90 og er altså stadig kun 18.

  Brown og Simpson vil være oplagte back-up's på pladsen når Rafael tager over.

  Scholsey og Gaz er fortid i United. Deres tidligere kvalitet er uomtvisteligt, men bliver kun vist i glimtvis, og det er ikke godt nok i en klub som United. Ved fordums styrke var de to af verdens bedste på deres positioner. Nu er de forfaldende stjernerder rammes af nye skader uge efter uge, og kan ikke længere ramme et passende niveau, når de en sjælden gang optræder på banen.

  Class of '92 er ovre og har måske være det for længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu