Наши партнеры

MenuRibery til Serie A

Fransk fodbold

Den franske midtbanespiller Frank Ribery, der til daglig spiller i Olympique Marseille, har åbenlyst udtrykt et ønske om en transfer til en italiensk Serie A klub.

Den franske landsholdsspiller, der gjorde sig meget bemærket under VM 2006 for sin utrolige hurtighed på fløjen og evner med en bold, har udtrykt ønske om at flytte til en Serie A klub til sommer.

”I slutningen af sæsonen vil jeg forsøge at forhandle med klubbens (Marseille) ledelse og fortælle, at jeg ønsker at skifte til en anden liga. Serie A vil være øverst på min prioriteringsliste,” indrømmer han ifølge Goal.com

Rygter antyder, at Ribery allerede er nået til enighed med hans nuværende klubs præsident Diouf, der har erklæret, at en transfer til en klub i den bedste liga i Italien ville give udfordring og mulighed for udvidelse og forbedring af Riberys evner.

Den kun 23-årige Frank Ribery er ofte blevet sammenlignet med Zidane, og givet ansvaret som den bærende drivkraft på det franske landshold og har allerede tiltrukket sig opmærksom fra storklubber som Arsenal, AC Milan, Real Madrid og Juventus, der for nylig har udtrykt interesse i det unge talent. Juventus vil sandsynligvis blive målet, da de med stormskridt er på vej tilbage i den bedste liga i Italien, efter at være blevet tvangsnedrykket i sommers.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu