Наши партнеры

Menu



Remis i fransk topopgør

Fransk fodbold

Sidste sæsons nummer et og to Marseille og Bordeaux mødtes her til aften i den franske Ligue 1, og det blev aldrig den store fest, da opgøret endte uden mål.

Kampen startede i et højt tempo, men ingen af holdene kunne komme frem til den store chance, der kunne bringe et af mandskaberne i front i kampen mellem sidste sæsons to tophold i Ligue 1.

Kampen var især præget af en intens midtbanekamp, mens der ikke var mange angreb, der endte i de to holds felter.

Marseille fik dog lagt pres på Bordeaux-målet mod slutningen af første halvleg, og Brandao havde to gode muligheder for at bringe hjemmeholdet i front, men begge afslutningern måtte han se gå forbi mål.

Marseille var også toneangivende i den sidste halve time af opgøret, hvor Bruno Cheyrou var ved at bringe Marseille i front med en halvflugter. Han måtte dog se bolden ramme undersiden af overliggeren og springe i spil igen.

Marseille fik også nogle andre løse chancer mod slutningen af opgøret, men Bordeaux var de eneste, der fik bolden i nettet. Det skete efter et hjørnespark, hvor Jussie headede bolden i kassen. Dommeren havde dog allerede fløjtet for frispark, hvilket mange af Bordeaux-spillerne ikke var helt tilfredse med.

Kampen endte uden scoringer, og dermed gik Bordeaux op på førstepladsen i Ligue 1, da de har en bedre målscorer end Lyon og Paris SG.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu