Наши партнеры

MenuReferat: Premier League 6. Runde

Engelsk fodbold

Chelsea løb igen i denne runde ind i et skuffende resultat, da holdet på hjemmebane tog imod Blackburn. Tingene vil heller ikke fungere for Bolton, der igen måtte notere et nederlag, mens Arsenal med en sejr over rivalerne fra Tottenham er nyt førerhold i Premier League.

Everton – Manchester United

Det var to af ligaens bedstplacerede klubber, der tørnede sammen i denne rundes første opgør. Ingen af holdene formåede at dominere i første halvleg, og stillingen var 0-0 ved pausen. Anden halvleg var ligeledes en jævnbyrdig affære, men i sidste ende træk Manchester United det længeste strå. Nemanja Vidic drejede bolden ind i nettet på et hjørnespark sparket af Nani, og sikrede dermed udeholdet en vigtig sejr i en svær udebanekamp.

Portsmouth – Liverpool

Liverpool var i den styrende rolle fra starten af kampen, og det var tydeligt at se hvilket hold, der regnede med at få mest med ud af kampen. Noget ufortjent var det dog hjemmeholdet, der fik kampens første store chance, da de fik tilkendt et noget tvivlsomt straffespark. Kanu formåede dog ikke at omsætte den store chance til mål, da hans skud blev reddet af Jose Reina. I anden halvleg var billedet det samme. Liverpool fortsatte med at have boldovertaget, mens Portsmouth kom frem til de største chancer. Kampen endte dog ganske fortjent uafgjort, 0-0.

Tottenham – Arsenal

London-derbyet mellem Tottenham og Arsenal var i starten meget intensivt. Hjemmeholdet fik den bedste start, da Gareth Bale scorede direkte på frispark. 1-0-føringen holdte frem til pausen. Efter pausen forsøgte Arsenal at overtage spillet, men hjemmeholdet holdt flot stand lige indtil det 65. minut, hvor Emmanuel Adebayor fik netmaskerne bag Tottenham-keeperen til at blafre. Udeholdet ville dog ikke stille sig tilfreds med uafgjort, og holdets unge spanier Cesc Fabregas bragte The Gunners foran med 1-2 i det 80. minut. I kampens allersidste minut cementerede Adebayor sejren, da han scorede til slutresultatet 1-3.

Sunderland – Reading

Inden kampen havde Sunderland blot vundet en kamp i denne sæson, da Tottenham blev slået i sæsondebuten. Efter 29 minutters spil havde Kenwyne Jones med et fladt skud held med at passere Reading-målmand Marcus Hahnemann. Efterfølgende forsøgte Reading at etablere et pres, men hjemmeholdet forblev de farligste. Det var derfor helt fortjent, at Ross Wallace kort efter pausen øgede The Black Cats føring til 2-0. Fem minutter før dommerens sidste fløjt fik Dave Kitson reduceret for udeholdet, der dog ikke kom tættere på. Sunderlands anden sejr i denne sæson var dermed en realitet.

West Ham – Middlesbrough

Efter en målløs første halvleg kom der for alvor gang i sagerne efter pausen. Der var kun spillet knap et minut af anden halvleg, da der for første gang kom gang i scoringstavlen. Det var hjemmeholdets Lee Bowyer, der efter at have modtaget bolden inde i feltet sikkert sparkede bolden forbi Boro-keeper, Mark Schwarzer. Seks minutter senere kom Luke Young med en hjælpende fod til hjemmeholdet, da han var så uheldig at sparke bolden ind bag sin egen målmand. I det 62. minut afgjorde Dean Ashton kampen, da han scorede til kampens resultat 3-0.

Birmingham – Bolton

Det har ikke fungeret for Bolton siden manager Sam Allardyce forlod klubben. I kampen mod Birmingham startede det heller ikke godt. Franskmanden Olivier Kapo scorede efter 37 minutters spil til 1-0. Dette skulle vise sig at blive kampens eneste mål, og Bolton måtte dermed notere endnu et nederlag, mens Kapo kunne lade sig kåre som matchvinder i kampen, og Birmingham fik vigtige point på kotoen.

Wigan – Fulham

Lørdag eftermiddags sidste kamp stod mellem Wigan og Fulham. Det startede rigtig skidt for hjemmeholdet, der tidligt i kampen mistede Emile Heskey til en skade. Endnu værre blev det, da Clint Dempsey 11 minutter inde i kampen gav Fulham føringen. I det 79. minut fik hjemmeholdets Mario Melchiot fremtvunget et straffespark. Her svigtede Jason Koumas ikke, og han udlignede til kampens resultat, 1-1.

Chelsea – Blackburn

Efter et skuffende nederlag til Aston Villa skulle Chelsea forsøge at rejse sig i kampen mod Blackburn. Mourinhos dyre drenge var dog tøvende i indledningen, hvor Blackburn var gode til at holde de boldsikre Chelsea-spillere fra fadet. Efterhånden som halvlegen skred frem, satte hjemmeholdet sig dog mere og mere på kampen. Det gav flere gode muligheder til Chelsea, og Essien var efter godt en halv times spil tæt på en scoring. Efter pausen fik Salomon Kalou sendt bolden i mål, men kampens dommer Howard Webb valgte noget tvivlsomt at annullere målet for offside. En intens kamp endte 0-0.

Manchester City – Aston Villa

Kasper Schmeichel var endnu en gang Sven Gören Erikssons foretrukne målmand til kampen mod Aston Villa, der havde Martin Laursen med i forsvaret, mens Thomas Sørensen var helt uden for truppen. Første halvleg bød på passivt spil fra begge hold, og ingen af dem formåede at skabe et stort overtag i spillet. Stillingen var derfor fortjent 0-0 ved pausen. Efter pausen bragte Michael Johnson hjemmeholdet i front. Dette resulterede i, at Villa kom længere frem på banen, men skarpheden i front manglede. City var derfor flere gange tæt på at komme yderligere i front, men stillingen 1-0 holdte tiden ud, og Kasper Schmeichel og Manchester City vandt dermed danskerslaget over Martin Laursens Aston Villa.

Derby – Newcastle

Oprykkerholdet Derby har langt fra fået en god start på sæsonen i Premier League. Inden opgøret mod Newcastle havde holdet endnu ikke vundet, og det så svært ud mod Newcastle, som var favoritter til at vinde. Dette lod Derby sig dog ikke gå på af, og stik mod alle forventninger var det dem, der efter 38 minutters spil kom i front. Kenny Miller var manden bag et flot mål. Hjemmeholdet kæmpede bravt for at holde føringen, og da dommerens sidste fløjt lød kunne de fejre sæsonens første sejr på 1-0 over Newcastle.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu