Наши партнеры

MenuReferat: Premier League 4. Runde

Engelsk fodbold

Vi er igen klar med referat af samtlige kampe i Premier League. Denne gang fra 4. runde, hvor der var flere spændende kampe på programmet. Kasper Schmeichel og Manchester City mødte The gunners fra Arsenal, mens det andet hold fra Manchester, United, havde besøg af Tottenham.

Sunderland – Liverpool

Der var på foran ingen tvivl om, hvem der var favoritter til dette opgør. Det var da også favoritterne fra Liverpool, der fra starten af kampen satte sig på spillet. Mohamed Sissoko kunne derfor ganske fortjent bringe udeholdet i front, da han med et fladt skud fra omkring 25 meter udplacerede Sunderland-keeperen. Det så længe ud som om, at Sissoko skulle blive enlig målscorer, men fire minutter før tid dukkede Liverpools ukrainske angriber, Andrej Voronin op. Han lukkede og slukkede med sit mål til 0-2.

Arsenal – Manchester City

Den danske keeper Kasper Schmeichel var ganske som ventet med fra start for Manchester City, og han skulle vise sig at få en hovedrolle i denne kamp. Vi skulle frem til anden halvleg, inden det blev rigtig spændende. Micah Ricards begik straffespark og Robin van Persie blev sat til at sparke. Kasper Schmeichel kom i vejen for skuddet, og reddede i denne omgang City. Arsenal pressede godt på, og med ti minutter tilbage af kampen kunne City ikke længere holde stand. Cesc Fabregas passerede Schmeichel i målet. I de allersidste minutter af kampen var danskeren dog tæt på at redde City. Han var gået med op i feltet til et hjørnespark, og var kommet først med hovedet. Desværre for ham og City var hovedstødet ikke godt nok til at gå i mål, og Arsenal vandt 1-0.

West Ham – Wigan

Vi skulle vente rigtig længe inden vi fik kampens første scoring. Det var noget overraskende udeholdet Wigan, der kom i foran ved Paul Scharner. Denne føring holdte dog ikke længe, så havde West Ham nemlig udlignet. Mere præcist var der blot spillet tre minutter efter Paul Scharners scoring, da Lee Bowyer sendte bolden i kassen til 1-1. Der blev ikke scoret yderligere i denne kamp, som dermed endte uafgjort.

Aston Villa – Fulham

Aston Villa havde Martin Laursen med i hele kampen, da holdet skulle forsøge at slå Fulham. Det startede ikke så godt for hjemmeholdet. Seks minutter var der spillet, da Fulhams Clint Dempsey bragte London-klubben i front. Efter en halvskidt start kom Villa bedre med i kampen. Det gav en scoring fem minutter inde i anden halvleg. Zat Knight satte hjemmeholdet i gang med et selvmål. Det var lige det, som de havde brug for hos Villa. Kort tid før sidste fløjt blev Shaun Maloney matchvinder, da han scorede til slutresultat 2-1.

Derby – Birmingham

De to oprykkerhold Derby og Birmingham tørnede sammen til noget, der på forhånd lignede et spændende opgør. Udeholdet startede som lyn og torden. Der var blot spillet et enkelt minut af kampen, da Cameron Jerome bragte holdet i front. Denne føring holdte frem til det 51. minut. Her var det hjemmeholdets tur til at komme på scoringstavlen. Matt Oakley stod bag målet. Denne udligning hjalp dog ikke Derby. Birmingham havde nemlig mere, de ville vise. Igen var Cameron Jerome på pletten. Han afgjorde kampen til Birmingham-fordel. 1-2.

Bolton – Reading

Ligaens absolutte bundhold, Bolton, skulle forsøge at rette op på den elendige sæsonstart med en sejr på hjemmebane over Reading. Ballet blev åbnet da veteranen Gary Speed bragte hjemmeholdet i front. Dernæst var det Nicolas Anelkas tur til at komme på scoringstavlen, 2-0. Dette var ikke den sidste scoring i denne kamp. Boltons norske nyindkøb, Daniel Braaten, afgjorde reelt kampen med sin scoring til 3-0, hvilket også blev resultatet af kampen.

Chelsea – Portsmouth

Spillet var langt fra imponerende, men alligevel lykkedes det for hjemmeholdet Chelsea, at komme i front efter 30 minutters spil. Frank Lampard modtog bolden fra Didier Drogba, og han forsøgte sig fra kanten af feltet. Bolden smuttede under Portsmouth-keeper David James’ arm og videre ind i målet. James virkede i det hele taget usikker, og gav retur på flere bolden han burde have holdt. Trods usikkerheden fik vi ikke flere scoringer i denne kamp, og Chelsea vandt – uden at imponere – 1-0.

Everton – Blackburn

Udeholdet Blachburn var i den dominerende rolle i det meste af første halvleg. Målmand, Brad Friedel, blev dog testet et par gange med nogle gode forsøg fra blandt andre Andrew Johnson. Det var dog Blackburn, der kom foran. Roque Sante Cruz kom først på en ripost fra et forsøg fra Morten Gamst Pedersen. I anden halvleg fik Everton udlignet. James McFadden slog til, og sørgede for, at Everton fik uafgjort, 1-1.

Middlesbrough – Newcastle

Første scoring i denne kamp faldt midt i første halvleg, da Charles N’Zogbia tog et godt træk i venstre side, skar ind i banen hvorfra han sendte bolden ind bag Mark Schwarzer i Middlesbrough-målet. Denne føring holdte dog kun seks minutter. Så fik Ahmed Mido bragt balance i regnskabet. Newcastle kom atter foran, da Mark Viduka med et flot med på eget forarbejde scorede til 2-1. Men den føring holdte heller ikke længe, for Julio Arca fik fra 17 meters afstand sendt bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Manchester United – Tottenham

Rundens nok største kamp stod mellem Manchester United og Tottenham. Selvom det var Tottenham, der kom frem til de fleste store chancer, blandt andet en afslutning på overliggeren, var det hjemmeholdet United, der kom i front. Stortalentet Nani, der er hentet til klubben denne sommer, scorede på et brag af en afslutning fra 30 meters afstand. Det var portugiserens første scoring i United-trøjen. Tottenham formåede ikke at komme tilbage, og De røde djævle fra Manchester kunne dermed notere sæsonens første sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu