Наши партнеры

MenuReferat: Premier League 29. Runde

Engelsk fodbold

Arsenal mistede atter dyrebare point i denne spillerunde, hvor de gæstede Wigan. Nedturen fortsætter også for både West Ham og Newcastle, der løb ind i øretæver, da de mødte henholdsvis Tottenham og Liverpool. Everton holder fast i toppen af ligaen, hvor de kæmper for de eftertragtede europæiske placeringer. Vi bringer et overblik over weekendens kampe i Premier League.

Reading – Manchester City

Manchester City har i den seneste tid langt fra spillet det gode spil, de præsterede i starten af denne sæson. I denne runde stod de overfor Reading, der er blandt de hold, der er i fare for nedrykning. Efter en målløs første halvleg var det i anden halvleg lidt overraskende værterne, der kom på 1-0. Det var Shane Long, der var manden bag føringsmålet. Denne 1-0-føring så længe ud til at skulle holde hele vejen, men med to minutter tilbage af kampen blev føringen fordoblet. Dave Kitson afgjorde kampen, da han scorede til 2-0, som blev kampens resultat.

Liverpool – Newcastle

Liverpool har vist lovende spil på det seneste, mens Newcastle langt fra har leveret acceptable resultater i den seneste tid. Første halvleg så længe ud til at skulle ende uden scoringer, men to minutter før pausefløjt fik Jermaine Pennant sat gang i løjerne, da han med et rimelig tilfældigt mål gjorde det til 1-0. Få minutter senere gik det igen galt for gæsterne. Steven Gerrard spillede en diagonal bold til den spanske angriber, Fernando Torres, der efter at have snydt Harper i Newcastle-målet sparkede bolden ind i det tomme mål. I anden halvleg var det Torres, der lagde op til Gerrard, der gjorde det til slutresultatet 3-0.

Blackburn – Fulham

Situationen ser ikke god ud for Fulham i øjeblikket. De er placeret under nedrykningsstregen, og kan se frem til en hård kamp for at undgå at rykke ned. Blackburn kæmper i den anden ende af tabellen for at få en af de eftertragtede pladser, der giver europæisk fodbold i næste sæson. Derfor var det også værterne, der var favoritter til denne kamp. Det var da også Blackburn, der kom på 1-0 i første halvleg, hvor Morten Gamst Pedersen var på pletten. Det lignede længe en hjemmebanesejr, men i kampens næstsidste minut slog Jimmy Bullard til og sikrede Fulham et enkelt point.

Sunderland – Everton

Everton kæmper en hård kamp om at slå rivalerne fra Liverpool af den Champions League-givende fjerdeplads i ligaen. Everton er godt kørende i øjeblikket, og dette gik i denne runde udover oprykkerne fra Sunderland. The Toffees kom foran på Stadium of Light efter 55 minutter, da Andrew Johnson var på pletten. Everton kom ikke yderligere på scoringstavlen, men dette var heller ikke nødvendigt. Sunderland formåede nemlig ikke at få bolden ind i Everton-nettet, og derfor kunne Everton rejse hjem med en sikker sejr. De ligger fortsat a point med Liverpool, der dog har en bedre målscore.

Tottenham – West Ham

På White Hart Lane var der lagt op til lokalopgør, da de to London-konkurrenter, Tottenham og West Ham tørnede sammen. London-opgørene er kendt for at være noget specielt, men i dette tilfælde var der aldrig rigtig tvivl om hvem, der skulle løbe af sted med de tre point. Da der var spillet 11 minutter af kampen var stillingen allerede 2-0 til værterne, da Dimitar Berbatov havde været på pletten to gange. Luis Boa Morte blev udvist kort tid inden pausefløjt, og det gjorde det bestemt ikke bedre for West Ham. Tottenham kom i anden halvleg foran både 3-0 og 4-0 ved Gilberto og Darren Bent. 4-0 blev kampens resultat, og West Ham har nu tabt deres seneste tre Premier League-kampe med 4-0.

Wigan – Arsenal

Arsenal imponerede, da de i midtugen slog AC Milan med 2-0 på udebane i Champions League. I denne weekend hed modstanderen i Premier League Wigan, der kæmper for at undgå nedrykning. Nicklas Bendtner startede på banen for et skadesramt Arsenal-mandskab, der kampen igennem havde svært ved at finde deres velkendte, hurtige pasningsspil frem på den slidte bane på JJB Stadium. Arsenal havde flere gode muligheder for at bringe sig i front, men både Emmanuel Adebayor og Cesc Fabregas misbrugte deres muligheder. Kampen endte uden scoringer, 0-0, og The Gunners mistede dermed endnu en gang vigtige point i mesterskabskampen som de fortsat fører. De har dog kun to point ned til forfølgerne fra Manchester United, der har spillet en kamp mindre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu