Наши партнеры

MenuReferat: Premier League 26. Runde (Opd. 23:06)

Engelsk fodbold

Lørdag eftermiddag var 14 Premier League-klubber i aktion. Martin Laursen og Aston Villa var værter i kampen mod Newcastle, mens Derby kom på endnu en svær opgave, da de på hjemmebane tog imod Tottenham. Derudover optrådte Leon Andreasen og Brede Hangeland for tredje gang i Fulham-trøjen, da London-klubben mødte Middlesbrough. Vi bringer et referat af disse kampe samt rundens øvrige kampe.

Aston Villa – Newcastle

Formsvage Newcastle startede godt i kampen mod Aston Villa. Allerede i det fjerde minut bragte Michael Owen gæsterne på 1-0 efter svagt forsvarsspil af værterne. I anden halvleg kom der for alvor gang i kampen og i særdeleshed hjemmeholdet. Først udlignede Wilfred Bouma og umiddelbart efter kom Villa foran ved John Carew. Tyve minutter før tid kom Carew på måltavlen igen, da han udnyttede en kaotisk situation i et Villa-angreb til reelt at lukke kampen. I overtiden blev Villa tildelt et straffespark, da Stephen Carr bevist tog bolden med hånden. Carew fik lov til at fuldende sit vaskeægte hattrick, da han sikkert scorede til slutresultatet 4-1.

Derby – Tottenham

Derbys færden i Premier League i denne sæson har langt fra været en succes. Tottenham har heller ikke haft den sæson, man ellers vil forvente af et hold med de spillere, som de råder over. I denne kamp var der dog ingen slinger i valsen fra Tottenhams side. Derby derimod vaklede igen. Efter en målløs første halvleg scorede Robbie Keane til 0-1 i det 68. minut. Et kvarter senere fordoblede Younes Kaboul denne føring, inden Dimitar Berbatov i kampens slutminutter omsatte et straffespark til en scoring. Resultatet af kampen blev 3-0, og situationen for Derby blev endnu en gang forværret.

Bolton – Portsmouth

Bolton var det farligste hold i kampen mod Portsmouth. Det hjalp dog ikke meget. Efter en meget tæt kamp, hvor begge klubber havde haft enkelte muligheder til at score, var det gæsterne der slap fra opgøret med alle tre point. Med ni minutter tilbage af den ordinære spilletid dukkede den tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller, Lassana Diarra, op, og scorede til 0-1. Bolton formåede ikke at svare igen, og mens Portsmouth rykkede op i top-7 er Bolton i fare for nedrykning på ligaens 15. plads.

Middlesbrough – Fulham

Leon Andreasen og Brede Hangeland spillede deres tredje kamp for Fulham, da London-klubben gæstede Middlesbrough. Efter bare 11 minutters spil kom hjemmeholdet i front, da Jeremie Aliariere med et fladt skud på en friløber nemt passerede Fulham-keeperen. Derefter ventede der gæsterne en svær opgave. Det lykkedes ikke for Fulham at komme tilbage i kampen, men Middlesbrough kom heller ikke yderligere på scoringstavlen. Dermed tabte Fulham 1-0 og er andensidst i Premier League med tre point op til Birmingham lige over nedrykningsstregen.

Everton – Reading

Everton havde inden mødet med Reading spillet deres seneste to kampe uafgjort, 0-0. Hjemmeholdet var uden Thomas Gravesen i truppen, men det forhindrede dem ikke i at bringe sig foran 1-0 i anden halvleg. Der var spillet 62 minutter, da Phil Jagielka på et hovedstød havde givet Everton føringen. David Moyes’ mandskab formåede at holde Reading fra fadet, og fik i tredje forsøg en sejr. Med sejren er Everton fortsæt placeret på en flot fjerdeplads, mens Reading lufter tilværelsen i den mere kedelige ende af tabellen, hvor de kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen.

West Ham – Birmingham

Der var ikke spillet mere end seks minutter af opgøret mellem West Ham og Birmingham, da vi havde fået den første scoring. Det var den tidligere Arsenal-spiller, Fredrik Ljungberg, der blev noteret for scoringen. Det lykkedes oprykkerne at komme tilbage i kampen blot ni minutter senere. James McFadden forvandlede et straffespark til en scoring så stillingen var 1-1. I kampens afslutning blev hjemmeholdets Lee Bowyer udvist. Birmingham nåede dog ikke at udnytte overtallet inden kampens dommer, Mark Clattenburg, havde fløjtet kampen af.

Sunderland – Wigan

Der var vitale point på spil i kampen mellem Sunderland og Wigan. Begge hold er i fare for nedrykning, hvorfor vinderen af kampen ville tage et skridt væk fra faren. Det startede bedst for Sunderland, der fra det 27. minut havde den tidligere AaB-spiller, Rade Prica, med. I kampens 42. minut bragte Dickson Etuhu værterne på 1-0, og i anden halvleg blev sejren reelt sikret, da Daryl Murphy i kampens 74. minut scorede til 2-0. Sunderland vandt kampen 2-0 og hentede dermed vigtige point i kampen om at undgå nedrykning.

Manchester United – Manchester City

Læs det komplette referat her.

Chelsea – Liverpool

Læs det komplette referat her.

Arsenal – Blackburn

Allerede efter tre minutter slog Arsenal fast, hvorfor de er ligaens spydspids. Philippe Senderos sendte Arsenal i front. Da Silva Eduardo serverede bolden til en helt fri Philippe Senderos på hjørnespark, hvor han sikkert sendte læderet i nettet. Blackburn pressede på for en udligning, men denne faldt aldrig. I stedet slog førerholdet sejren fast, da Emmanuel Adebayor i overtiden scorede til slutresultatet 2-0. Dermed ligger Arsenal nu fem point foran de forsvarende mestre, Manchester United, på andenpladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu